RedStone18
Hectopat
- Makaleler
- 1
- RAM
- 32 GB CL16 3200 Mhz DDR4
- SSD veya HDD modeli
- MSI M390 SSD
- Ekran kartı
- GTX 1660 SUPER
- Anakart
- msı b450m a pro max
- İşlemci
- ryzen 5 5600g
Merhaba, bir süredir bilgisayarım çok geç açılıyor ama biraz tuhaf bir durum.
1. Açma tuşuna basıyorum.
2. Pro Series logosu çıkıyor.
3. Logo gidiyor.
4. Tam burada Windows geleceğine birkaç dakika siyah ekranda takılıyor.
5. Bekliyorum.
6. Pro Series logosu yeniden çıkıyor.
7. Logo gidiyor.
8. Windows geliyor.
Bunların gerçekleşmesi 3-4 dakika sürüyor ama görev yöneticisine bakıyorum son BIOS süresi 11.5 saniye. Bu bir anda olmaya başladı. Eskiden tak diye açılıyordu M.2 SSD sağ olsun.
ÖNEMLİ Not: ASUS VG258QR monitörünü kullanıyorum. Monitörün sağ altında bir LED var. Işık yanmıyorsa monitör kapalı, beyaz yanıyorsa çalışıyor, turuncu yanıyorsa ise monitör açık ama ekran kartından görüntü gelmiyor demek. Açma tuşuna basınca turuncu ışık beyaz oluyor ve siyah ekranda beklerken hep beyaz yanmaya devam ediyor.
Bana yardım edebilecek hala yok mu? @Recep Baltaş
1. Açma tuşuna basıyorum.
2. Pro Series logosu çıkıyor.
3. Logo gidiyor.
4. Tam burada Windows geleceğine birkaç dakika siyah ekranda takılıyor.
5. Bekliyorum.
6. Pro Series logosu yeniden çıkıyor.
7. Logo gidiyor.
8. Windows geliyor.
Bunların gerçekleşmesi 3-4 dakika sürüyor ama görev yöneticisine bakıyorum son BIOS süresi 11.5 saniye. Bu bir anda olmaya başladı. Eskiden tak diye açılıyordu M.2 SSD sağ olsun.
ÖNEMLİ Not: ASUS VG258QR monitörünü kullanıyorum. Monitörün sağ altında bir LED var. Işık yanmıyorsa monitör kapalı, beyaz yanıyorsa çalışıyor, turuncu yanıyorsa ise monitör açık ama ekran kartından görüntü gelmiyor demek. Açma tuşuna basınca turuncu ışık beyaz oluyor ve siyah ekranda beklerken hep beyaz yanmaya devam ediyor.
Bana yardım edebilecek hala yok mu? @Recep Baltaş