Yapar.
Hocam ekran kartını kullandıktan sonra darboğaz durumunu paylaşır mısınız? Rahatsız edici derecede mi? Monitör olarak 1080P mi yoksa 2K mı kullanıyorsunuz?Ok yaydan çıktı aldım bile,3-4 ay böyle idare edeceğim.
Hocam ekran kartını kullandıktan sonra darboğaz durumunu paylaşır mısınız? Rahatsız edici derecede mi? Monitör olarak 1080p mi yoksa 2K mı kullanıyorsunuz?
Neredeyse %40'lık bir darboğaz var ve bu bayağı sıkıntı, bayağı zayıf bir kart 3080 için.
Ya işlemci değiştirmek gerekecek ya da monitörü 2K almak gerekecek anlaşılan. 2K monitör aklımdaydı ama video, film de izlemek istediğim için 1080p filmleri izlemede sorun yaşarım diye çekiniyorum.%15'lik bir değer söz konusu, ekran kartının %80'inini kullanacak, tamamını kullanmayacak. 3070 ve üstü için Ryzen 7 serisi bir işlemci seçmelisin.
Film izlemede falan sorun yaşamazsın, ancak 2K monitör yerine işlemci değiştirmen daha mantıklı olur.Ya işlemci değiştirmek gerekecek ya da monitörü 2K almak gerekecek anlaşılan. 2K monitör aklımdaydı ama video, film de izlemek istediğim için 1080p filmleri izlemede sorun yaşarım diye çekiniyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.