R5 5600G İle 3080 Ti darboğaz yapar mı?

OmrFrka

Centipat
Yer
Dortmund
Daha fazla  
Soru belli, herhangi bir darboğaz olur mu, ilk önce ekran kartını alıp 3-4 ay sonra da 5800x3D alacağım, o sürede ekran kartı çok aşırı darboğaz yapar mı?

Hocam ekran kartını kullandıktan sonra darboğaz durumunu paylaşır mısınız? Rahatsız edici derecede mi? Monitör olarak 1080p mi yoksa 2K mı kullanıyorsunuz?

1080p kullanıyorum, Farklı bir konu açmıştım darboğaz için orada görebilirsiniz resimleri

Neredeyse %40'lık bir darboğaz var ve bu bayağı sıkıntı, bayağı zayıf bir kart 3080 için.

Evet, gerçekten çok fazla oldu bu değer, bugün 5900X 5950X 5800x3D arasından birisini alacağım.

Hocam vallahi bilmiyorum 1080p de güvenemiyorum bu işlemciye 5500 gibi bir şey aslında iyi araştırıp alın, bugün yeni işlemci alacağım bu yüzden eğer 2K ise monitörünüz bence yapmaz darboğaz, yapsa bile %3-5 bir şey olur gibi

%15'lik bir değer söz konusu, ekran kartının %80'inini kullanacak, tamamını kullanmayacak. 3070 ve üstü için Ryzen 7 serisi bir işlemci seçmelisin.

%15'lik bir değer söz konusu, ekran kartının %80'inini kullanacak, tamamını kullanmayacak. 3070 ve üstü için Ryzen 7 serisi bir işlemci seçmelisin.
Ya işlemci değiştirmek gerekecek ya da monitörü 2K almak gerekecek anlaşılan. 2K monitör aklımdaydı ama video, film de izlemek istediğim için 1080p filmleri izlemede sorun yaşarım diye çekiniyorum.

Ya işlemci değiştirmek gerekecek ya da monitörü 2K almak gerekecek anlaşılan. 2K monitör aklımdaydı ama video, film de izlemek istediğim için 1080p filmleri izlemede sorun yaşarım diye çekiniyorum.
Film izlemede falan sorun yaşamazsın, ancak 2K monitör yerine işlemci değiştirmen daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı