R5 5600G ile CS:GO kaç FPS alınır?

Sport4

Yoctopat
APU sistem ile CS:GO oynayan arkadaşlardan FPS bilgisi almak istiyorum.

Arkadaşım 60Hz monitörünü CS:GO için 165Hz'ye çıkarmak istiyor.
APU sistem alacak, işlemcisi 5600G olacakmış. RAM 3600MHz kullanacak. Anakart: ASUS TUF Gaming B550 Plus
SSD markasını sormadım. Bu sistemde CS:GO oynamak için monitörü 165Hz almaya değer mi? İyi FPS verir mi?

Çözünürlük 1024x768 olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
120-140 civarı. 1920x1080.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece 5600g ile 400 fps üstü alman imkansız
1689110726523.png

Şakamısın kardeşim kapalı alan duvara bakıyorsun geç bakalım Dust 2 de A'ya geç pite doğru bak at foto. Grafikler fulde olsun

Daha iyi anlaman için kapalı ve açık alandaki fps değerlerini alta bıraktım. FPS sol üstte yazıyor.
1689149282876.png

Şakamısın kardeşim kapalı alan duvara bakıyorsun geç bakalım Dust 2 de A'ya geç pite doğru bak at foto. Grafikler fulde olsun

Daha iyi anlaman için kapalı ve açık alandaki fps değerlerini alta bıraktım. FPS sol üstte yazıyor.
1689149282876.png
1689149867790.png
4 mb den büyük olduğu için birazını kırptım nerede olduğumu anladım sen.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1858536

Eki Görüntüle 1858542
4 mb den büyük olduğu için birazını kırptım nerede olduğumu anladım sen.
Onu oynarken ss alıp attım çokta önemsemiyorum.
1689157614638.png

Yüksek ayar falan takmıyorum çok ben bu şekilde oynuyorum, zaten yüksek ayarlarda şu fps değerini alıyorum vs. diye belirtmedim, botlarla açtığım için FPS'in bir tık düşük olması normal.

Onu oynarken ss alıp attım çokta önemsemiyorum.
Eki Görüntüle 1858713

Yüksek ayar falan takmıyorum çok ben bu şekilde oynuyorum, zaten yüksek ayarlarda şu fps değerini alıyorum vs. diye belirtmedim, botlarla açtığım için FPS'in bir tık düşük olması normal.
SS için uğraşırken hepsine baktım senin olduğun yer ile benim olduğum yer arasında 70-80 fps oynuyor. 8x msaa+ 16x ef oynuyorum ben. Bir daha ss atmanı falan istemiyorum kanıtlamak zorunda değilim grafiklerinde acayip düşükte eminimki bu ayarlarda oynamıyorsundur zaten.

SS için uğraşırken hepsine baktım senin olduğun yer ile benim olduğum yer arasında 70-80 fps oynuyor. 8x msaa+ 16x ef oynuyorum ben. Bir daha ss atmanı falan istemiyorum kanıtlamak zorunda değilim grafiklerinde acayip düşükte eminimki bu ayarlarda oynamıyorsundur zaten.
Bu ayarlarda oynuyorum ? Forumdaki sıradan toxic biri için neden ayarlarımla oynayım ki, git e-sporcuları dinle hepsi 1024x768 ve en düşük ayarları önerir, çözünürlük değişsede grafikler her zaman en düşükte olur FPS oyunlarında, 5000'nin üzerinde saatim var, büyük ihtimalle senden kat ve kat daha yüksek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı