R5 5600G işlemciden görüntü gelmedi

saiteam2023

Zeptopat
Katılım
15 Nisan 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bir hata yaptım B450M Pro Max MSI anakart, Ryzen 5600G işlemci rbg Kingston Fury RAM 16 GB rbg M.2 SSD 1 TB rbg Power Rampage oda ışıklı işlemciden görüntü gelmedi. Gidip bilgisayarcıya verdim 2 gün dedi acele dedim 400 yerine 1000 TL ödedim yaptı ama kuşku var. İleride BIOS sıfırlanırsa yene gidecek pişman oldum kırasım var ne olur yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesine 1000TL mi? Dostum adam akıllı bir bilgisayarcı olsa halden anlar ucuza ve hızlı yapardı zaten. Biz işlek bir yerde bir kral bulduk 250TL'ye adam öne çekti bizim işimizi halletti. Çok büyük bir hata yapmışsınız.
 
Burada sinirlenip sistemi parçalayacak bir durum yok. Gereksiz yere yükseliyorsun. BIOS güncellemesi zaten çok standart bir olay. Anakartın stok halinin tüm işlemcileri desteklemesi beklenemez. Çünkü bu anakart piyasaya girdiğinde henüz 5600G diye bir işlemci ortada yoktu. Yeni işlemciler çıktıkça firma BIOS güncellemesi yayınlar ve yeni işlemcilerin desteklenmesini sağlar. Bu senin anakartına özel bir durum değil. Forumda birçok insanın sistemi bu şekildedir. BIOS zaten öyle kendi kendine sıfırlanacak,format atınca gidecek bir şey değil. Bilgisayarcı senin konu hakkında bilgin olmadığını anlayıp biraz dolandırmış anlaşılan. Kısaca buradaki tek sorun senin gereğinden fazla para ödemen olmuş. Onun dışında sisteminde bir problem yok. O anakarta gereken BIOS güncellemesini yapman zorunlu bir şeydi.
 
BIOS güncellemek için 1000TL mi ödediniz?
evet malefes

evet :( kerizmiyim

Ben B450M-K II kullanıyorum, EZ Flash mı ne vardı. Görüntü almadan BIOS güncellenebiliyor. Sizde var mı bilmiyorum.
şeymi knk asus prime mk2 prime diye bi anakart gördüm tam onu alırken anlık msi yı almıştım :(

BIOS güncellemesine 1000TL mi? Dostum adam akıllı bir bilgisayarcı olsa halden anlar ucuza ve hızlı yapardı zaten. Biz işlek bir yerde bir kral bulduk 250TL'ye adam öne çekti bizim işimizi halletti. Çok büyük bir hata yapmışsınız.
yapmadı üstüne işlemcimin fanını açmadım o zorla açtırdı yanar diye macununu iyice kötü duruma getirdi artık zevk almam bu kasadan kırasım var nolur ya değişmezlermi sıfır istiyom herşeyi kimse dokunmasın
 
Son düzenleme:
Ben anlayamıyorum bu cümleleri.

Ama değiştirmezler, çünkü kasayı ellemişsiniz. Bu saatten sonra sorumluluk sizindir. Daha kötü duruma geldiğini nereden biliyorsunuz?
 
evet malefes

evet :( kerizmiyim
Keriz değilsiniz. Dersinizi aldınız, bir daha yapmazsınız olur biter. Kime götürdüyseniz bir daha götürmeyin. Herhangi birine götürecekseniz en azından forumlarda yardım arayın, internette çözüm arayın. O fazladan verdiğiniz 700 liraya 7 gün Adana Kebap yiyebilirdiniz.

Arkadaş bilgisayar toplamaktan ziyade bakire kız arıyor galiba.
Ben değil, daha çok satış yapanlar arıyor sanırım 😄
 

Geri
Yukarı