Çözüldü R5 5600G sistemde "Out of range" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkanyfy

Centipat
Daha fazla  
RAM
Hıkvision U10 8 GB Ram
SSD veya HDD modeli
WD Green SN350 480 GB Ssd
Ekran kartı
Apu işlemci olduğundan ekran kartı yok.
Anakart
Asus B450M-K II Anakart
İşlemci
Ryzen 5 5600G İşlemci
Yeni sistem kurdum ve bilgisayarı daha yeni çalıştırdım ve BIOS'a girmiyor, direkt out of range hatası çıkıyor. Windows da halen yüklü değil. Sorunu nasıl çözebilirim?

Sistem bilgileri (APU sistem)
-ASUS B450M K II anakart.
-Ryzen 5 5600G işlemci.
-Hikvision U10 8 GB RAM.
-WD Green SN350 480 GB SSD.
-ASUS VP228QG monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam şimdi yaptım. TV'den sorun gider kısmindan düsük cözunurluk ile baslat diyorum ve monitöre takıyorum. Monitorda acılıyor. Fakat PC'yi kapatıp açınca tekrar hata cıkıyor.

Sorunu çözdüm. Başka bir ekrandan görüntü ayarlarındaki görüntü bağdaşlaştırılarına giriyoruz ve görüntü kısmından hz nin altındaki kutucaktakı ✅️ kaldırıyoruz ve ayarı uyguluyoruz. Sonra monitöre geçince sorun çözülmüş oluyor.

Hocam şimdi yaptım. TV'den sorun gider kısmindan düsük cözunurluk ile baslat diyorum ve monitöre takıyorum. Monitorda acılıyor. Fakat PC'yi kapatıp açınca tekrar hata cıkıyor.

Sorunu çözdüm. Başka bir ekrandan görüntü ayarlarındaki görüntü bağdaşlaştırılarına giriyoruz ve görüntü kısmından hz nin altındaki kutucaktakı ✅️ kaldırıyoruz ve ayarı uyguluyoruz. Sonra monitöre geçince sorun çözülmüş oluyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı