Arkadaşlar Steam'den Forza Horizon 4 aldım. Oyuna girerken sistem düşük diyor, tamam diyorum oyunda gayet güzel yüksek ayarlarda 100 fFPS alıyorum ama belli süre sonra oyun donuyor birden. Sistemimde düşük değil kesinlikle bunun çözümü nedir?
Arkadaşlar Steam'den Forza Horizon 4 aldım. Oyuna girerken sistem düşük diyor, tamam diyorum oyunda gayet güzel yüksek ayarlarda 100 ffps alıyorum ama belli süre sonra oyun donuyor birden. Sistemimde düşük değil kesinlikle bunun çözümü nedir?
RTX 3050 kaç GB VRAM'e sahip bilmiyorum ama yüksek ayarlarda VRAM kullanımı aşılmış olabilir bu yüzden donma yapar grafikleri düşürüp deneyin. Ya da RivaTuner gibi bir program ile değerlere bakınız.
RTX 3050 kaç GB VRAM'e sahip bilmiyorum ama yüksek ayarlarda VRAM kullanımı aşılmış olabilir bu yüzden donma yapar grafikleri düşürüp deneyin. Ya da RivaTuner gibi bir program ile değerlere bakınız.