Tamam sen üste çıkmaya devam et böyle, zeytinyağı senden örnek alsın. Kendin de gidip 5950X ve 1050 Ti alırsın. Göz ardı edip takibi bırakacağım, umarım bir daha karşılaşmayız.
Belki:
(be'lki), arapça bel + farsça ki
1. zarf olabilir ki, muhtemel olarak:
"
işte en basit bir sebep. Belki sadeliğinden tuhaf geliyor insana." - necip fazıl kısakürek.
2. bağlaç olsa olsa, ya ... Ya ... İhtimal:
"
belki bir sabah vakti, belki bir gece yarısı / artık nefes almayı bırakıp gideceğiz" - ziya Osman saba
@Edwick daha çok FPS oyunları oynasan bile 3600 ve 2060 çok daha dengelidir, oyun deneyiminde de herhangi bir eksiklik hissetmezsin aksine oyununa göre daha iyi bir deneyim yaşarsın. 5600X ve 1660S almanın 3 yıl öncesinin G4560 ve 1070 Ti sistemlerinden hiçbir farkı olmaz, tavsiye etmem. Ben o hataya zamanında düştüm, sonrasında dolar da yükselince bana çok masrafa mal oldu. Evet 5600X çok güçlü bir işlemci, ancak senin bütçende ve
daha çok oynayacağın oyun tipinde sana olacak getirisi 2060'ın getirisinden yarı yarıya daha az olacaktır. Ayrıca 3600 ile birçok anakartı kombine edebilecekken 5600X için 500 serisi alacaksın veya 400 serisindeki üst anakartları alacaksın, bu da sana fazladan masraf olarak dönecek, sistem dediğin işlemci ve ekran kartından ibaret değil nasılsa. Sonuç olarak 3600 ve 2060 ikilisi hem daha dengelidir, hem de sana daha ucuza gelecektir, daha doğru bir seçim olacaktır. 5600X alman için gereken şartı dedim, yakında çok daha üst bir ekran kartı alacaksan 5600X al, o zaman da 1660S alman mantıklı olmaz. Benim son sözüm budur, karar artık senin. Her durumda da hayırlı olsun ve soğutucu almayı unutma.