R5 5600X+1660S vs. R5 3600+ RTX 2060

Hocam çoğu profesyonel FPS oyuncusu i 9900K k kullanıp ekran kartına önem vermiyorlar.
1060 falan kullaniolar GPU'da

Sen 5600X olanı al dostum, çünkü yeni çıkacak olan işlemciler için soket değişecek. Almış olduğun işlemci anakartına göre aldığın en iyi işlemci olacak. 1080P oynayacağım diyorsun, 1660 Super 1080P kartıdır zaten. AMD'ye karşı ön yargın yoksa o fiyatlara 5600XT modeline de bakabilirsin.
Valorant oynarken mikrofonu ile çay içen kardeşim de beni çok sevdi galiba.

Hocam çoğu profesyonel FPS oyuncusu i 9900K k kullanıp ekran kartına önem vermiyorlar.
1060 falan kullaniolar GPU'da.

CS:GO Valorant tarzi oyunlar işlemci bazlı oyunlar olduğu için işlemciye büyük yuk biniyor ve siz ayarları da en dusuge çektiğiniz zaman işlemciye epey yuk binecektir.
5600X+1660S tercih edin.

Alakası yok. Nereden duydunuz?

Daha bu oyunların işlemci bazli olduğunu bilmeyen 3 aylık kullanıcı bana güldü vay be.
Ayrica bir de islemciyle FPS'nin alakası yok diyor🥴

CS:GO Valorant tarzi oyunlar işlemci bazlı oyunlar olduğu için işlemciye büyük yuk biniyor ve siz ayarları da en dusuge çektiğiniz zaman işlemciye epey yuk binecektir.
5600X+1660S tercih edin.

Daha bu oyunların işlemci bazli olduğunu bilmeyen 3 aylık kullanıcı bana güldü vay be.

Bana da güldü arkadaş az önce :).

5600X+1660S tercih edin.

İyi, 10900K alın ve RX 580 alın 1000 FPS oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı