- Makaleler
- 3
Alakası yok. Nereden duydunuz?Hocam işlemci daha önemli FPS oyunlarinda diye biliyorum.
Alakası yok. Nereden duydunuz?Hocam işlemci daha önemli FPS oyunlarinda diye biliyorum.
Hocam çoğu profesyonel fps oyuncusu i 9900k k kullanıp ekran kartına önem vermiyorlar.Alakası yok. Nereden duydunuz?
Hangi profesyonel bu? İ7 8700K kullanıp 2080S kullananlar var. Ayrıca yazım kurallarına dikkat edin, ban yememek için sürekli yeniden mesajı yapılandırmak gerekiyor.Hocam çoğu profesyonel FPS oyuncusu İ9 9900k kullanıp ekran kartına önem vermiyorlar.
1060 falan kullaniyorlar GPU da.
Sonunda!Bu bütçede 5600X gereksiz. 1 ay sonra 3070 almayacaksan 2060'kı seçeneği seç. 1 ay sonra 3070 alacaksan da ikinci el 50 liralık kart al geç.
Hocam çoğu profesyonel FPS oyuncusu i 9900K k kullanıp ekran kartına önem vermiyorlar.
1060 falan kullaniolar GPU'da
Normalde cevap yazmayacaktım ama baktım buradaki arkadaşlar birazdan G4560+2080 önerecekler dayanamadım.Sonunda!
Hocam çoğu profesyonel FPS oyuncusu i 9900K k kullanıp ekran kartına önem vermiyorlar.
1060 falan kullaniolar GPU'da.
Alakası yok. Nereden duydunuz?
CS:GO Valorant tarzi oyunlar işlemci bazlı oyunlar olduğu için işlemciye büyük yuk biniyor ve siz ayarları da en dusuge çektiğiniz zaman işlemciye epey yuk binecektir.
5600X+1660S tercih edin.
Daha bu oyunların işlemci bazli olduğunu bilmeyen 3 aylık kullanıcı bana güldü vay be.
Ayrica bir de islemciyle FPS'nin alakası yok diyor![]()
İyi, 10900K alın ve RX 580 alın 1000 FPS oynarsınız.CS:GO Valorant tarzi oyunlar işlemci bazlı oyunlar olduğu için işlemciye büyük yuk biniyor ve siz ayarları da en dusuge çektiğiniz zaman işlemciye epey yuk binecektir.
5600X+1660S tercih edin.
Daha bu oyunların işlemci bazli olduğunu bilmeyen 3 aylık kullanıcı bana güldü vay be.
Ayrica bir de islemciyle FPS'nin alakası yok diyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.