R5 5600X 3060 Ti Gaming Z Trio sistem ile 360Hz monitörde yırtılma olur mu?

Furkanflexs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda Alienware 360 Hz monitör ve Ryzen 5 5600X + MSI 3060 Ti Gaming Z Trio içeren bir sistem almayı planlıyorum. Aklıma takılan soru şu; bu sistemde 360Hz monitör ile herhangi bir sorun yaşanır mı? (yırtılma vs. ya da aklınıza gelecek herhangi bir şey).
Kesinlikle önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler :)

Yırtılmalar 360 FPS'den fazla alırsanız olur. HZ değerinden fazla FPS aldığınızda meydana gelen bir sorun bu. Tabi artık G-Sync veya Freesync olayı çıktı bu özellikler olan monitörler yırtılmayı önlüyorlar. Tabi aynı durumda da engelliyor mu bir bilgim yok.

yani anlatmaya çalıştıgım durum şu genellikle fps oyunu oynayacağım ve bu oyunlardan biri valorant . oyunda fps optimize sorunu var belki biliyorsunuzdur . Benim için önemli olan da bu eğer ki sistemi aldıgım takdirde 360 hz bir monitör de alırsam bir sorun yaşar mıyım ? ve yırtılma hangi şartlarda olur ?

Onu almayın hocam.
neden peki bir deneyiminiz var mıdır ?
Sorun olmayacaktır. Monitör gayet güzel ve G-Sync ayrıca. Rahatça kullanabilirsin.
bende öyle düşündüm. Nedeni ise şu alacağım sistemi ztn belirttim ekran kartını ve işlemcisini en azından. valorant ise işlemciye bakan bir oyun takdir edersiniz ki . Kafamda soru işaretleri var onun için sormak istedim .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı