ekran kartı takılı mıydı ? benim ki daha dağıttım daBenim elime yaklaşık bi yarım saat önce ulaştı. Her şey düzgün, derli toplu. Windows 10 deneme versiyonu yüklü, Windows 11 kuruyorum sisteme.
ekran kartı takılı mıydı ? benim ki daha dağıttım daBenim elime yaklaşık bi yarım saat önce ulaştı. Her şey düzgün, derli toplu. Windows 10 deneme versiyonu yüklü, Windows 11 kuruyorum sisteme.
Ekran kartı takılı mıydı? Benimki daha dağıttım da
yok daha kurmadım, bi chipset güncellemesine bakıcam ondan sonra bios güncel değilse onu güncelliycem.hocam anakart için fln yazılım kurdunuz mu
kasa olarak siz ne almıştınızyok daha kurmadım, bi chipset güncellemesine bakıcam ondan sonra bios güncel değilse onu güncelliycem.
Bios'a şimdi baktım bende f13g yüklü gözüküyor. Sitesinde f14 var.
thermaltake versa t35, yardıma ihtiyacınız olursa ben discordumu yazayım ordan yazın bana isterseniz.kasa olarak siz ne almıştınız
Thermaltake Versa T35, yardıma ihtiyacınız olursa ben Discord'umu yazayım oradan yazın bana isterseniz.
Gyurox#0001
Dostum selam varsa imkanın kasanın fotoğrafını atabilir misin? Kasayı merak ediyorum. Teşekkürler.Thermaltake commander G33 ARGB aldım ben sıcaklık değerleri güzel geldi. RAM frekansı ayarlanmamış onu ayarladım bios da
Bunda içine hdd-ssd takacağım için camını çıkartmıştım, yanı açık bu şekilde. Zaten temperli cam o tarafı çokta farkı yok yaniDostum selam varsa imkanın kasanın fotoğrafını atabilir misin? Kasayı merak ediyorum. Teşekkürler.
Thermaltake Versa T35, yardıma ihtiyacınız olursa ben Discord'umu yazayım oradan yazın bana isterseniz.
Gyurox#0001
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.