R5 5600X-3060 Ti Hazır Sistem Rehberi ve Seçimi

Bütçe
15000-20000
Benim elime yaklaşık bi yarım saat önce ulaştı. Her şey düzgün, derli toplu. Windows 10 deneme versiyonu yüklü, Windows 11 kuruyorum sisteme.
ekran kartı takılı mıydı ? benim ki daha dağıttım da

hocam anakart için fln yazılım kurdunuz mu
yok daha kurmadım, bi chipset güncellemesine bakıcam ondan sonra bios güncel değilse onu güncelliycem.
Bios'a şimdi baktım bende f13g yüklü gözüküyor. Sitesinde f14 var.

yok daha kurmadım, bi chipset güncellemesine bakıcam ondan sonra bios güncel değilse onu güncelliycem.
Bios'a şimdi baktım bende f13g yüklü gözüküyor. Sitesinde f14 var.
kasa olarak siz ne almıştınız

Thermaltake Versa T35, yardıma ihtiyacınız olursa ben Discord'umu yazayım oradan yazın bana isterseniz.
Gyurox#0001

Thermaltake commander G33 ARGB aldım ben sıcaklık değerleri güzel geldi. RAM frekansı ayarlanmamış onu ayarladım bios da​

Thermaltake commander G33 ARGB aldım ben sıcaklık değerleri güzel geldi. RAM frekansı ayarlanmamış onu ayarladım bios da​

Dostum selam varsa imkanın kasanın fotoğrafını atabilir misin? Kasayı merak ediyorum. Teşekkürler.

Dostum selam varsa imkanın kasanın fotoğrafını atabilir misin? Kasayı merak ediyorum. Teşekkürler.
Bunda içine hdd-ssd takacağım için camını çıkartmıştım, yanı açık bu şekilde. Zaten temperli cam o tarafı çokta farkı yok yani

edit: mailde görünce bana yazdın sandım
Bu arada bana görseldeki gibi kasa+650w psu ve 750w psu aldırmış oldular. Bunu yanlışlıkla mı yaptılar bilerek mi acaba

Dosya Ekleri

• kasa.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 76
  • fdsafdas.png
    19,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…