R5 5600X CPU ve 5500 XT için soğutucu önerisi

Onur1661

Decapat
Daha fazla  
İlk öncelikle herkese selamünaleyküm hayırlı forumlar.
Yeni aldığım işlemci R5 5600X ısısını kontrol ederken webde dolaşırken 30-45 arası.
Oyun oynarken 60-80 arası oluyor ısısı bazıları diyor sıkıntı kesin soğutucu alman gerek bazı kişilerde oyundayken olur öyle diyorlar.
Malum ki ülke ekonomimizde her gün PC fiyatları parçaları arttığı için uzun ömürlü kullanmak istiyorum önerdiğiniz bir soğutucu var mı?
Snowman M200 bu marka iyi mi alınır mı soğutur mu ne kadar bir fark olur? Teşekkürler şimdiden herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen 5600X'e o zımbırtıyı takmazdım. Bütçeni 250-350 TL seviyesine çekersen daha sessiz, daha iyi soğutan ve uzun ömürlü soğutucular alabilirsin.

Peki hocam bu işlemciye 400-600 TL arası güzel bir soğutucu önerebilir misin cevabın için çok teşekkür ederim.
60-80 derece arası fazla değil. Ayrıca attığınız M200 soğutucu da iyi değil.

60-80 arası oyun için ideal diyorsunuz peki sürekli bu sıcaklıkta kullansam işlemciyi uzun ömürlü kullanabilir miyim bir de işlemciye göre önereceğin bir soğutucu var mı cevabın için çok teşekkür ederim.

Peki hocam bu işlemciye 400-600 TL arası güzel bir soğutucu önerebilir misin cevabın için çok teşekkür ederim.

Ben bu soğutucuyu Arctic P12 fan ile kullanıyorum. Dilersen bu kombinasyonu yapabilirsin. Kendi fanı bana biraz sesli gelmişti, seni rahatsız etmezse çift fanlı hale de getirebilirsin içinden hem ön hem arka için tutacaklar çıkıyor.

Sıvı soğutma ise;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı