- Makaleler
- 3
2K bütçeye bundan daha iyisini bulamazsınız.
Çöp bir kule tipi denemişsin. Böyle ürünleri nasıl alıyorsunuz aklım almıyor.Kasama hiç bi Kule tipi soğutma olmadı yani kullandigim se 225 xt çok sıcak değerleri gördüm ondan dolayı sıvı istiyorum sonra üst bi işlemci geçme İhtimalim var o yüzden bütçem 2000
Saolasun da Kule tipi istemiyorum sıvı öneriniz varsa alabilirim
Evet bu ürün çok iyi ama kasama uygun değil
2K bütçeye bundan daha iyisini bulamazsınız.
Yani çöp olabilir ama arkadaşım kullaniyor bi model düşügünü 12400 f var çok normal şekilde ısı degerleri alıyor yani.Çöp bir kule tipi denemişsin. Böyle ürünleri nasıl alıyorsunuz aklım almıyor.
Hocam kule tipi alın o işlemci için yeterli olacaktır güzel bi kule tipi çok iyi olur.Evet bu ürün çok iyi ama kasama uygun değil((
Yani çöp olabilir ama arkadaşım kullaniyor bi model düşügünü 12400 f var çok normal şekilde ısı degerleri alıyor yani.
Önereceğiniz 2k ya sıvı soğutma varsa alabilirmiyim hocam Kule tipi sogutucu yani kasama hem uyumlu değil ve sogutmuyor Önereceğiniz Kule tipi sogutucusu ne sizinHocam kule tipi alın o işlemci için yeterli olacaktır güzel bi kule tipi çok iyi olur.
Gamepower warcy kasaya uygunmu acabaKasama hiç bi Kule tipi soğutma olmadı yani kullandigim se 225 xt çok sıcak değerleri gördüm ondan dolayı sıvı istiyorum sonra üst bi işlemci geçme İhtimalim var o yüzden bütçem 2000
Saolasun da Kule tipi istemiyorum sıvı öneriniz varsa alabilirim
Sıvı soğutma gamepower warcry uygun mu acaba biliyormusunuz
Sana 2 tane 10 numara ürün öneriyorum.
TR de satış fiyatları bunlar
Ben sana hava soğutucusunu 830 TL'ye.
Sıvı soğutucuyu da 2000 TL'ye attım.
Sıvı soğutma Gamepower warcry uygun mu acaba biliyor musunuz?
komikmisin arkadaşmısın sen ? Hazır sistem aldım geçen sene bilip bilmeden konuşan insanlara tahammülüm yok zaten iyiki de takipi bıraktın çok üzüldüm cidden broÖyle bir kasa tercih eden birisine daha fazla vakit harcayamam. Bol şans konuyu takibi bıraktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.