R5 5600X icin 4-5 bin TL sıvı soğutma önerisi

Nihai performans sürekli tam güçte çalıştırıyor işlemciyi. Bundan dolayı boşta bu kadar ısınma oluyor diye tahmin ediyorum. Orayı dengeliye alın. Ayrıca o sıvı soğutmayı da değiştirin ve kule tipi soğutucu alın. Stok fan tak o sıvı soğutma yerine daha iyi.
Hocam sayfayı yeniliyorum 66 dan 77 ye fırlıyor şaka gibi

Hocam sayfayı yeniliyorum 66'dan 77'ye fırlıyor şaka gibi.

Dediğim gibi dengeliye alın o kısmı. İşlemciniz sadece ihtiyaç olduğu kadar çalışacak. Diğer türlü nihai performans da işlemciyi boşta bile maksimum güçte çalıştırıyorsunuz. O sıvı soğutmadan yakın zamanda kurtulun size tavsiyem. Kule tipi soğutucu alın. Şu an alamazsanız undervolt yapın o da etkili bir çözüm az performansdan feda ederek 10-15 derece arası bir düşüş yaşıyorsunuz sıcaklıkta.

Dediğim gibi dengeliye alın o kısmı. İşlemciniz sadece ihtiyaç olduğu kadar çalışacak. Diğer türlü nihai performans da işlemciyi boşta bile maksimum güçte çalıştırıyorsunuz. O sıvı soğutmadan yakın zamanda kurtulun size tavsiyem. Kule tipi soğutucu alın. Şu an alamazsanız undervolt yapın o da etkili bir çözüm az performansdan feda ederek 10-15 derece arası bir düşüş yaşıyorsunuz sıcaklıkta.
Her şey için teşekkürler hocam evet dengeliye çekince biraz düştü boş sıcaklığı undervolt yapmak hiç istemiyorum çünkü bu haliyle bile bazı oyunlarda donuyor

Hocam kule tipi demişken bir öneriniz varmıdır

Son düzenleme:
Her şey için teşekkürler hocam evet dengeliye çekince biraz düştü boş sıcaklığı undervolt yapmak hiç istemiyorum çünkü bu haliyle bile bazı oyunlarda donuyor

Hocam kule tipi demişken bir öneriniz varmıdır
Konu başında arkadaş hava soğutucu önermiş.
Bu o işlemciye yeterde artar. Bu tür işlemciler için sıvı soğutmaya falan gerek yok.

Konu başında arkadaş hava soğutucu önermiş.
Bu o işlemciye yeterde artar. Bu tür işlemciler için sıvı soğutmaya falan gerek yok.
Görmemişim o yazıyı hocam teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı