Anakartın kutusuna bakın, yoksa satın almanız lazım, sarı sitede var.
Hazır sistem, kutu yok.Anakartın kutusuna bakın, yoksa satın almanız lazım, sarı sitede var.
Kesinlikle haklısınız, konu benim yanlış anlatmam üzerine karıştı.Konu biraz karıştı,
Henüz ikisinden birini almadım. Benim PC'de bu fan ayağı yok. Bu ikisinden birini almam durumunda bu fan ayağını almak zorunda mıyım? Fan ayağı olmadan montaj yapılabilir mi?bu parçalar Snowman için lazım, Dark için lazım değil, siz hangisini aldınız?
Şu parça yok bende. Anlayamamış ve de anlatamamış olabilirim, kusura bakmayın. @MarixAparat sizde olacak, stok soğutucu sökülünce onlar geri takılıyor, anakartın parçaları.
Eki Görüntüle 2238149
Çok teşekkürler saygıdeğer hocam, çok yordum sizi kusuruma bakmayın.X4 almayın, dark X127'yi alın, o parçalara da ihtiyacınız olmaz.
Çok teşekkürler saygıdeğer hocam, çok yordum sizi kusuruma bakmayın.
Hocam soğutucu Zoko DK431'e sığar mı?Rica ederim, problem yok, soğutucu ile ilgili bir sıkıntı olursa yazın yardımcı olurum.
Kasa ve soğutucu montajını yaptım. Dark Freezer X127 ile termal macunumun iyi olmamasına rağmen işlemci muhteşem derecede soğudu. Size ve sizin değerli tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim.Sığar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.