R5 5600X için soğutucu alınmalı mı?

Tüm çekirdekler 4.6 GHz civarında H115İ ile 70-75 derece civarında dolaşıyor diye biliyorum belki silikon kalitesine göre değişebilir %100 aynı değil. Stok soğutucuyla 4.2 civarında yükte 90 civarı olabiliyor. 550 TL'ye fuma 2 öneririm. İşlemci elinde varsa kendin test yapabilirsin internetteki testler %100 aynı çıkacak diye bir şey yok. Ama 4.6 görmezsin bayağı ısınıyor tüm çekirdekler 4.6'da.

Bu sıvı değil herhalde. Bir de ben soğutucunun fanlarını kasanın üstüne takmayı düşünüyordum tek fan takılirmı üste?
Tüm çekirdekler 4.6 GHz civarında H115İ ile 70-75 derece civarında dolaşıyor diye biliyorum belki silikon kalitesine göre değişebilir %100 aynı değil. Stok soğutucuyla 4.2 civarında yükte 90 civarı olabiliyor. 550 TL'ye fuma 2 öneririm. İşlemci elinde varsa kendin test yapabilirsin internetteki testler %100 aynı çıkacak diye bir şey yok. Ama 4.6 görmezsin bayağı ısınıyor tüm çekirdekler 4.6'da.

Her şey elimde sadece ekran kartı gelecek. 90 dereceler bayağı yüksek herhalde Warzone gibi oyunlar oynayacağım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı