OC yapsa görselini attığı soğutabilir mi sence ?
KS'nin attığı görsellerdeki, mümkün değil soğutamaz.
OC yapsa görselini attığı soğutabilir mi sence ?
Ben KS ye değil sana sordum zaten.Soğutmalardan anlamıyorum demiş zaten OC'yi kaldırabilecek bir soğutma olup olmadığını bilemez.
Ben ks ye değil sana sordum zaten.
Arkadaşlar selam kule tipi sıvı soğutmalardan çok anlamam mm, AM5 vs. sizden istediğim bu iki fotoğraftaki hangisini alayım? İkinci elden alacağım.
Arkadaşlar selam kule tipi sıvı soğutmalardan çok anlamam mm, AM5 vs. sizden istediğim bu iki fotoğraftaki hangisini alayım? İkinci elden alacağım.
Aradaki farka değmez. 120TL'ye 1-2 derece az ısınıyor. Bana pek mantıklı gelmedi.5600X için sıvı soğutma ne kadar gerekli?
Ekstrem bir soğutma istemez o işlemci.
Assassin burst al işini görür
Aynı paraya 6 bakır borulu assassin burst varken, deepcool a para verilmez.
Aynı paraya 6 bakır borulu Assassin burst varken, DeepCool'a para verilmez.
Aradaki farka değmez. 120TL'ye 1-2 derece az ısınıyor. Bana pek mantıklı gelmedi.
O zaman bakır borusu fazla diye Dark alalım. Sadece bakır boru sayısı ısıyı ne kadar iyi ilettiğini göstermez. Bunun fanı ve tasarımı da önemli bir etkiye sahip.
Söz konusu testi argb olan ile yapmış. 1-2 derece ona fark etmiştir. RGB olmasa 1-2 derece daha düşer 4 derece fark çıkar. 4 derece fark için firmalar bir taraflarını yırtıyor.
100 lira fazla verip +2 bakır borulu olanı almak daha mantıklı. 4 derece fazla sıcak çalışsın ama şekli yeter diyen deepcool alabilir.
4 derece etmez. En iyi ihtimalle 2 derece fark atar. ARGB eskisi gibi değil. Ayrıca sadece şekil değil gürültü açısından da daha iyi.
Ben şunu bırakıyorum. Halis muhlis Türkçe inceleme ve oyun testi. Artık alacak olan kendi karar versin.
Aradaki farka değmez. 120TL'ye 1-2 derece az ısınıyor. Bana pek mantıklı gelmedi.
O zaman bakır borusu fazla diye Dark alalım. Sadece bakır boru sayısı ısıyı ne kadar iyi ilettiğini göstermez. Bunun fanı ve tasarımı da önemli bir etkiye sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.