R5 5600X ısınıyor mu?

Fkures

Kilopat
Merhaba aşağıdaki sisteme sahibim,

• R5 5600X işlemci.
  • MSI B5550M Pro VDH anakart.
  • MSI Ventus 3X OC 3070 Ti ekran kartı.
  • Corsair Vengeance 4x8 3200 MHz RAM.
  • Samsung 970 Pro 1 TB SSD.
  • MSI Core liqiud 240R V2 sıvı soğutucu
İşlemcim oyunlarda ortalama 75-80, boşta 49-55 arası geziyor ekran kartım ise 70 derece civarlarında geziyor lakin bana nedense çok geldi.
Kasada sıvı soğutucuya ek olarak 4 adet fan bulunmakta. Termal macun ve genel toz bakımını 1.5 ay önce yaptım. Sizce değerler normal mi yoksa bir sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aşağıdaki sisteme sahibim,

• R5 5600X işlemci.
  • MSI B5550M Pro VDH anakart.
  • MSI Ventus 3X OC 3070 Ti ekran kartı.
  • Corsair Vengeance 4x8 3200 MHz RAM.
  • Samsung 970 Pro 1 TB SSD.
  • MSI Core liqiud 240R V2 sıvı soğutucu
İşlemcim oyunlarda ortalama 75-80, boşta 49-55 arası geziyor ekran kartım ise 70 derece civarlarında geziyor lakin bana nedense çok geldi.
Kasada sıvı soğutucuya ek olarak 4 adet fan bulunmakta. Termal macun ve genel toz bakımını 1.5 ay önce yaptım. Sizce değerler normal mi yoksa bir sorun mu var?

Kasa modeli nedir?

R5 5600 var bende de, boşta 35-40 derece oyunda en fazla 60 derece oluyor o da çok oynayınca. Ekran kartı gibi işlemci de 64 ü asla geçmedi ve kule soğutucu kullanıyorum.

Kasa modeli nedir?

MSI tempered 300r, eğer hazır kasa olarak soruyorsanız kendim toplamıştım.

Ben aynı işlemciyi hava soğutma ile OC ile kullanıp yayın açmama rağmen bu kadar ısınmadı. Soğutucuyu alalı ne kadar oldu?

Sistemi 2 sene önce toplamıştım lakin 6 ay sonra sıvı soğutucu fabrika çıkışı arızalı olduğu için firmaya geri gönderdim ve bana V2 modelini gönderdiler Total'de 1.5 sene oldu geleli yani.

Sistemi 2 sene önce toplamıştım lakin 6 ay sonra sıvı soğutucu fabrika çıkışı arızalı olduğu için firmaya geri gönderdim ve bana V2 modelini gönderdiler Total'de 1.5 sene oldu geleli yani.
Rica etsem MSI Kombustor'un içinde olan CPU Burner ile 5 dk stres testine sokar mısın? Bakalım kaç derece olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı