Merhaba. Yeni aldığım bilgisayarımda R5 5600X stok fanlı işlemcim oyun oynarken 90 94 dereceleri buluyor. Sistem özelliklerimi aşağı yazıyorum, kasama vs. uygun bir sıvı soğutma önerisi rica edeceğim. Bu konu hakkında pek tecrübem yok kendim takacağım soğutucuyu.
Sistem Bileşenleri:
Sıvı soğutma alacağım ama dediğim gibi pek bilgim yok, bu söylediğim sisteme istediğim soğutucuyu alıp takabilir miyim, kasa uygun olur mu? Mesela işlemci soğutucusunun tek fanı var, ben 2 fanlı bir soğutucu alsam bunları takabilir miyim bu kasaya?
Sıvı soğutma alacağım ama dediğim gibi pek bilgim yok, bu söylediğim sisteme istediğim soğutucuyu alıp takabilir miyim, kasa uygun olur mu? Mesela işlemci soğutucusunun tek fanı var, ben 2 fanlı bir soğutucu alsam bunları takabilir miyim bu kasaya?
Alacağım ama ne alayım, her istediğimi alıp takabilir miyim bu sisteme?
Hocam dediğim gibi konuya hakim değilim, sağa sola bir şey slikonlayamam Mümkünse tek fanlı bir sıvı soğutma ihtiyacım var ya da 2 3 fanlısını takabilir miyim bunun cevabı lazım, teşekkür ederim
Hocam dediğim gibi konuya hakim değilim, sağa sola bir şey slikonlayamam Mümkünse tek fanlı bir sıvı soğutma ihtiyacım var ya da 2 3 fanlısını takabilir miyim bunun cevabı lazım, teşekkür ederim
Sadece biraz mizah hocam silikon muhabbetine bayılırım Hocam kasanın üst kısmı eğer mesh ise ve yeni bir sisteme sahip isen üst kısımda sıvı soğutma bölümü bulunacaktır. Kasanın modelini internette arat ve bak. Şuan işteyim size zahmet.
Sadece biraz mizah hocam silikon muhabbetine bayılırım Hocam kasanın üst kısmı eğer mesh ise ve yeni bir sisteme sahip isen üst kısımda sıvı soğutma bölümü bulunacaktır. Kasanın modelini internette arat ve bak. Şuan işteyim size zahm