Anakartı ileri ki zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum, cevap için teşekkürler.Destek var, kullanabilirsin ama tavsiye etmiyorum. En azından B450M S2H almaya bak derim.
![]()
GA-A320M-S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
İşlemci değiştirmeyi düşünüyorum bu anakart ile kullanabilir miyim?
r3 3100 1650 superÇok dert edilecek kadar değil ama performans düşüşü olur şu anki işlemci ve ekran kartınız neler acaba.
BOOOOOOOOOOOOM!! Şaka bir yana yeni anakart alana kadar idare eder bence. Bilgisayar patlamaz, performans düşüşü önemsenecek kadar olmaz. Ryzen 7 3700X i ASUS Prime A320 ile kullanan arkadaşım var, çatır çatır çalışıyor.İşlemci değiştirmeyi düşünüyorum bu anakart ile kullanabilir miyim?
R3 3100 1650 Super.
Performans düşüşü önemsenecek kadar mı?
Bende onu düşünüyordum zaten bu gün baktım da ileride 1650 super satıp almayı planlıyordumEvet bence geçebilirsiniz ileride iyi bir ekran kartı alacaksanız. Ama sağlam bir ekran kartı almayacaksanız 3050 almanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.