R5 5600X RTX 3070 PC performansı nasıl arttırılır?

CS 2'de iyileşme olmuş. Bana işlemcini kullandığı profilin güç yönetimini paylaşır mısın?

Eki Görüntüle 2463834normalde yüksek performans kullanırım ama ikisini de denedim bu daha iyi gelmişti bunda bırakmıstım istersen yükseğe alıp test edeyim
1743952024358.png

%100 yapıp deneyelim.
denedim aynı pek değişen bir şey yok yeni bişi keşfettim oyunun normal deathmatch sunucularında %40 kullanımlarındayken ortalama cpu gpu.Faceit tarzı sitelerin serverlerine girdiğimde fps kullanım düşüyor o tarz serverlarda daha fazla efekt kısacası daha fazla yük oluyor yüke oranla kullanımı ve fpsi düştü yüke binince artması gerekirken düştü fps kaybı yaşattı garip bir olay çözemedim

Şu an elden bir şey gelmez, ekran kartın normal, işlemci normal. Büyük ihtimalle 5600X, artık ihtiyacınızı karşılamıyor.

Şu an elden bir şey gelmez, ekran kartın normal, işlemci normal. Büyük ihtimalle 5600X, artık ihtiyacınızı karşılamıyor.
senin karttan daha iyi diyerek 3070 aldım senden az alıyorum :/

Kimse söylememiş ama nvidia denetim masasından maksimum FPS sınırı açıksa onu kapatın, düşey senkronizasyon = 3D uygulama ayarlarını kullan olarak değiştirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı