R5 5600X RTX 3070 PC performansı nasıl arttırılır?

TeamViewer ile yardım edebilirsin.

Ayarlarımı deneyebilirsin. PUBG Gameplay
teşekkür ederim uğraşınız için deneyeceğim

discord: bymetehd
instagram: bymete4k
facebook: Metehan Arar

bana bunların bırınden yazarsan özel olarak detaylıca ilgilenirim dostum. buradan müdahale etme imkanlar ve bilgiler kısıtlı.
dcyi kontrol eder msiiniz

denedim bırakın 200ü 150yi bile göremedim

TeamViewer ile yardım edebilirsin.

Ayarlarımı deneyebilirsin. PUBG Gameplay
kullanımlarda değişiklik yok fps düştü

Son düzenleme:
Cidden aşırı saçma bir durum, RTX 3070, RX 6700'den yaklaşık %20 daha hızlı. Diğer avantajlarını saymıyorum bile. Sistemim OC'lu olsa bile sizdeki bu sisteme yetişmem mümkün olmamalı, yetişmeyi geçtim dediğinize göre sizin sistem bendekine yetişemiyor. Ben ekran kartından şüpheleniyorum, sürücü tabanlı bir sorun da olabilir çünkü sisteminizin genel performansı normal. Mümkün ise ekran kartınızı benzer bir sistemde test etmeyi deneyin.

Cidden aşırı saçma bir durum, RTX 3070, RX 6700'den yaklaşık %20 daha hızlı. Diğer avantajlarını saymıyorum bile. Sistemim OC'lu olsa bile sizdeki bu sisteme yetişmem mümkün olmamalı, yetişmeyi geçtim dediğinize göre sizin sistem bendekine yetişemiyor. Ben ekran kartından şüpheleniyorum, sürücü tabanlı bir sorun da olabilir çünkü sisteminizin genel performansı normal. Mümkün ise ekran kartınızı benzer bir sistemde test etmeyi deneyin.
internetten bulabiliceğim iyi yapabilen bi tamirci varsa göndereyim en iyisi

Lolun son iki harita değişikliğinden beri optimizasyon sıkıntısının farkındayım anlam veremedigim olay CS pubg lobilerde %100 kullanan gpu neden oyun esnasında yapamıyor
LoL de genel bir sıkıntı var. Benim 4070 s 7500f normalde 600 üstü FPS veriyordu ama son bir kaç aydır 170 cıvarı dolaşıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı