21 koy pazarlıkla 20'ye düşersin ama monitör biraz dengesiz geliyor sisteme.20'den mi yazayım hocam ? Uygun mu sizce
21 koy pazarlıkla 20'ye düşersin ama monitör biraz dengesiz geliyor sisteme.20'den mi yazayım hocam ? Uygun mu sizce
Öyle hocam zaten soran monitöre soruyor. Ayrı ayrı satsam monitör gider kasa gitmez diye düşünüyorum. Yani laptop alacağım için ne kadardan giderse kâr. Sahibindene baktığımda 28-30k'ya yazanları görüyorum. Acaba 27-28'den mi koysam. Sistem 7-8k'ya geliyor çünkü.21 koy pazarlıkla 20'ye düşersin ama monitör biraz dengesiz geliyor sisteme.
Normalde monitörle beraber 20-25k ama kimse 3070 sisteme bu kadar vermez diye düşünüyorum. Sıfır bile daha iyisi toplanır. Monitör sisteme göre çok pahalı.Öyle hocam zaten sonra monitöre soruyor. Ayrı ayrı satsam monitör gider kasa gitmez diye düşünüyorum. Yani laptop alacağım için ne kadardan giderse kâr. Sahibindene baktığımda 28-30k'ya yazanları görüyorum. Acaba 27-28'den mi koysam. Sistem 7-8k'ya geliyor çünkü.
Yani 25'ten deneyim olmadı düşerim diyorum.Normalde monitörle beraber 20-25k ama kimse 3070 sisteme bu kadar vermez diye düşünüyorum. Sıfır bile daha iyisi toplanır. Monitör sisteme göre çok pahalı.
Ben 20k'dan fazla vermezdim sırf monitör iyi diye. Ama veren çıkar belki.Yani 25'ten deneyim olmadı düşerim diyorum.
İyi bakalım deneyim şansımı.Ben 20k'dan fazla vermezdim sırf monitör iyi diye. Ama veren çıkar belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.