Kabasakalaksakal
Hectopat
Daha fazla
İleride sistemimi yükselteceğim. RTX 3070 ve R5 5600X kullanmayı düşünüyorum (şu an R5 3500X ve GTX 1660 Super kullanıyorum) PSU piyasası hakkında pek bir bilgim yok ne almam lazım? Elimde 2 adet vardı birisi kasayla beraber gelen Power Boost 650W 80+ PSU idi, bunu gidip Zalman 550W 80+ PSU ile değiştirdim. 2 gün önce ani bir elektrik kesintisiyle PSU'dan pat diye bir ses geldi ve elektrikçiye götürdüğümde çalıştırdığında sigortasını attırdı ve güç kaynağının evde yaşadığım elektrik kesintisiyle birlikte sigortasının bozulduğunu söyledi, bunun herhangi bir tamiri yok mu? Tamir edemeyeceğini söylemesi ilginç geldi, eğer tamiri varsa bu ne kadar güvenli olur?
Asıl sorunuma gelirsem 1.000-1.500 TL (imkanı varsa 700-1000 arası tercihimdir) PSU arıyorum, yardımcı olur musunuz?
Eklemek istediğim bir şey var ben eğer bu elektrik kesintisini Zalman ile değil de Power Boost ile yaşasaydım bilgisayarın diğer parçalarında da arıza çıkar mıydı? Benim şu an kullandığım Power Boost'u istemememin sebebi bu sistemi aldığım zaman fazlasıyla yerin dibine sokulmasıydı örnek vermek gerekirse C4 esprileri.
Asıl sorunuma gelirsem 1.000-1.500 TL (imkanı varsa 700-1000 arası tercihimdir) PSU arıyorum, yardımcı olur musunuz?
Eklemek istediğim bir şey var ben eğer bu elektrik kesintisini Zalman ile değil de Power Boost ile yaşasaydım bilgisayarın diğer parçalarında da arıza çıkar mıydı? Benim şu an kullandığım Power Boost'u istemememin sebebi bu sistemi aldığım zaman fazlasıyla yerin dibine sokulmasıydı örnek vermek gerekirse C4 esprileri.