Depolama yetersiz gibi. 512 GB yetmez bence.Fiyatı iyi gibi görünüyor.
Gerçekten bana da saçma geliyor hocam.Her şeyi geçtim, şu 3070 Ti nasıl 8 GB olabiliyor ya![]()
4000 serisinde de aynı naneyi yemezler umarım.Her şeyi geçtim, şu 3070 Ti nasıl 8 GB olabiliyor ya![]()
Çoğu oyunu zorla 60 fps açan 3050 mi? Savunsam linç yiyeceğim ama dediğiniz saçmalık. Sırf 3050 kullanıyorum diye savunuyorum sanacaklar ama cidden üşenmeden 3050 oyun testlerine bakın derim. Cyberpunk haricinde her oyunu normal veya yüksek ayarlarda 60 fps oynatıyor.Çoğu oyunu DLSS ile 60FPS zor açan 3050 ile şu canavar 3070Ti'in aynı kapasitede VRAM'e sahip olması çok saçma. Fiyat güzel duruyor.
Dediğiniz konuda haklısınız ama. 3070Ti ile 3050'nin aynı VRAM'e sahip olması berbat bir durum.Çoğu oyunu DLSS ile 60FPS zor açan 3050 ile şu canavar 3070Ti'in aynı kapasitede VRAM'e sahip olması çok saçma. Fiyat güzel duruyor.
Evet orada biraz abartmışım şimdi farkettimÇoğu oyunu zorla 60 fps açan 3050 mi? Savunsam linç yiyeceğim ama dediğiniz saçmalık. Sırf 3050 kullanıyorum diye savunuyorum sanacaklar ama cidden üşenmeden 3050 oyun testlerine bakın derim. Cyberpunk haricinde her oyunu normal veya yüksek ayarlarda 60 fps oynatıyor.
Depolama yetersiz gibi. 512 GB yetmez bence.
Evet tabii Ultra biraz işin fantezi boyutu ultrada 60 fps beklemek biraz zor.Evet orada biraz abartmışım şimdi farkettimBende de 3050 var hocam, bendeki Ultra takıntısı yüzünden kendi aldığım FPS değerleri aklımda kalmış.
Evet sistem güzel.Depolamayı artırmak en kolay şey. Sistem bu fiyata güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.