R5 5600X - RTX 3070 Ti sistem nasıl soğutulur?

RasmuS

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Ryzen 5 5600X işlemcimi ve RTX 3070 Ti ekran kartımı artık düşünmeden çok ses çıkmadan soğutmak istiyorum. Kafa fanlarım başarılı şu anda da işlemci de kule soğutma var fakat beni tatmin etmiyor. Kasam Corsair 4000D airflow, buna uygun ileride de sistem yükseltmesi olduğunda kullanabileceğim bir soğutma önerisi istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ID Cooling 214XT kullanıyorum fakat oyunlarda 70-80derece aralığında baya baya ses yapıyor 5-10 dakika yüksek ses yaptıktan sonra ısıyı düşürüyor sesi azalıyor ama. Konu biraz şımarıklık olabilir, takıntı da olabilir ama. Eminim daha güçlü bir soğutucu ile böyle bir sorun yaşamam diye düşündüm.

ID Cooling 214XT kullanıyorum fakat oyunlarda 70-80derece aralığında baya baya ses yapıyor 5-10 dakika yüksek ses yaptıktan sonra ısıyı düşürüyor sesi azalıyor ama. Konu biraz şımarıklık olabilir, takıntı da olabilir ama. Eminim daha güçlü bir soğutucu ile böyle bir sorun yaşamam diye düşündüm.

En baba soğutucu. 7800X3D'yi bile zorlanmadan soğutuyor. 5600x için ses çıkartacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı