Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 3060 TI 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 10.989,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Phanteks Amp 750W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Phanteks Amp 750W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.120,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston 1000 GB KC2500 NVMe SKC2500M8/1000 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston 1000 GB KC2500 NVMe SKC2500M8/1000 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyat: 25.734.
Her parcasi senin sistemindekilerden daha iyi. Sadece sivi sogutucu biraz daha kotu. Ama PF240'ta cok iyidir.
Anakart cok daha iyi. Indirimde su an, Gaming Edge Wi-Fi anakartti ile denk diyebiliriz.
SSD cok daha iyi. Bu fiyata daha iyi SSD yok.
PSU denk diyebiliriz ama bu 750W.
Kasa daha iyi.
Ekran karti daha iyi. Galax markasi gayet iyi bu arada.
RAM'ler cok daha iyi. Ciplerin OC performansi oldukca iyi.
Çok teşekkür ederim emeğine sağlık ama olay bilgisayarı ne kadar topladığımız değil markalar biraz. Örneğin phantext marka bir PSU'nun yarın arıza verip sıkıntı çıkarma olasılığı MSI'ya da ASUS'a göre çok daha fazla, ki dua edelim kaç bin TL'lik ekran kartı yanmasın PSU sorun çıkardığı için. @Naoto için verdiğim cevap bu sistem içinde geçerli. Yine de çok teşekkür ederim.
Hazir sistem daha mantikli. Ama arkadas pek sicak bakmiyor.
Şöyle ki, 18 bin TL az bir para değil. 18 bin TL verip BIOSTAR marka bir anakart, Palit marka bir ekran kartı, coolar Master(henüz iyi bir ürünüyle karşılaşmadım) marka bir kasa kullanmak istemem. 18 bin TL vermişken 23-24'lere çıkıp bu markaları MSI ASUS Gigabyte yapmaktan yanayım. Attığınız sistemin piyasaya görece ucuz olmasının sebebi markaları zaten. Aynı parçaları MSI ASUS Gigabyte'tan seçince otomatikman minimum 23 bin TL oluyor bilgisayar ve dediğim gibi 18 bin TL vererek bu markaları tercih edeceğime 3-5 bin TL daha fazla verip kaliteli malzemeyle yapılmış markaların ürünlerini tercih etmek istiyorum.
Hazır sistem dediğim gibi bu benim attığım SS'deki sistemi zaten bu hazır sistemden aldım. Sadece RAM SSD ve anakartı farklı diğer parçaları burayla aynı.
Çok teşekkür ederim emeğine sağlık ama olay bilgisayarı ne kadar topladığımız değil markalar biraz. Örneğin phantext marka bir PSU'nun yarın arıza verip sıkıntı çıkarma olasılığı MSI'ya da ASUS'a göre çok daha fazla, ki dua edelim kaç bin TL'lik ekran kartı yanmasın PSU sorun çıkardığı için. @Naoto için verdiğim cevap bu sistem içinde geçerli. Yine de çok teşekkür ederim.
BIOSTAR önerilmiyordu sanırım, Palit hakkında iyi olduğunu duymuştum yurt dışında tercih edilen bir kartmış, Cooler Master'in kasası var şu an bir sıkıntısı yok kendi tercihiniz tabii. Ben fiyatı uygun diye atmıştım kendi tercihiniz, alacağınız bilgisayar hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu hazir sistem iyi degil ki.
Marka değil model bazlı bakacaksın. Adamın önerdiği PSU'a tier seviyesinde PSU. Yaklaşımın çok yanlış.
Ha ben şuraya liste bırakayım. Marka takıntısı yapmaya gerek yok.
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com