5600X icin cok iyi bir sogutucuya gerek yok. SE 224 XT yetiyor. Biraz daha pahaliya sycthe fuma 2'de yetiyor, bu boyle gider. 5600X cok isinan bir islemci degil.
Bak sana şöyle özetleyeyim 6600XT, 3060 ve 3060 Ti arasinda bir kart. Fakat RTX ve DLSS ile 3060 bile daha performansli oluyor. Sivi sogutucu cok pahali 240 boyutunda sogutuculara bak. Anakart olarak MSI B550 Pro Wi-Fi tavsiye ederim.
Bak sana şöyle özetleyeyim 6600XT, 3060 ve 3060 Ti arasinda bir kart. Fakat RTX ve DLSS ile 3060 bile daha performansli oluyor. Sivi sogutucu cok pahali 240 boyutunda sogutuculara bak. Anakart olarak MSI B550 Pro Wi-Fi tavsiye ederim.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Eylül E1 sistem gayet iyi mis. Sadece SSD biraz giris seviyesi kalmis. Asus TUF Gaming B550-PLUS koymalarini beklemezdim. Cunku genellikle kotu anakartlar koyuyorlar.
MSI B550M PRO-VDH WiFi 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Örnek bu siteyi paylaştım daha uygun fiyata bulabilirsin.
MSI B550M PRO-VDH WiFi 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Örnek bu siteyi paylaştım daha uygun fiyata bulabilirsin.
Iyi ancak parcalar yukaridaki sistem kadar kaliteli degil. Anakart ve PSU'dan bahsediyorum.
3060 Ti alacaksan daha ucuza sistem bulunabilir belki. Eger bütçen yetiyorsa 3070 olan sistemi almanı oneririm.