Fluxen
Zeptopat
Daha fazla
- RAM
- 2x8 PNY 3200 mhz
- SSD veya HDD modeli
- 1.5 TB NVME 3.0 Kingston
- Ekran kartı
- RX 6600 XT
- Anakart
- ASUS B550M-K
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600x 3.7G
Bilgisayarı ilk aldığımda Valorant'ın beta döneminde ayarları düşüğe çekip poligona girdiğimde 950 FPS'leri görüyordum. Birkaç yıl geçti yaklaşık 5-6 kez formatladım yalnız USB'den temiz format atmadım Windows'un özelliklerinden sadece C diskini temizledim. Şu anda poligona girdiğimde 300 FPS'leri geçemiyorum ve çok ani FPS dropları yiyorum, sebebi hakkında bilgim yok. Çözüm olarak RAM MHz'lerimi 2833'e kadar çıkartabildim (daha yükseğe çıkarınca bilgisayar açılmıyor). Termal macunumu yeniledim yakında da yeni bir kule tipi stok fan alacağım. Stok fanımda bir problem var, eskisinden yavaş dönüyor fakat sorun olmadığı zamanlarda da FPS değerlerim çok yakındı. Bunlar yeterli olur mu? Sorunumu bunlarla çözebilir miyim? Veyahut ek olarak ne yapmam gerekir?
Dipnot: Benzer sistem özelliklere sahip olduğum veya benden daha kötü sistemi olan arkadaşlar bazı oyunlarda benden yüksek ayarlarla daha fazla FPS alıyor. İnanın anlamadım.
Sistem özelliklerimi bırakıyorum:
AMD XFX RX 6600 XT 8 GB.
AMD Ryzen 5 5600X 3.7g
ASUS B550M-K
2x8 PNY 3200 MHz RAM.
1.5 TB NVMe 3.0 Kingston SSD.
Dipnot: Benzer sistem özelliklere sahip olduğum veya benden daha kötü sistemi olan arkadaşlar bazı oyunlarda benden yüksek ayarlarla daha fazla FPS alıyor. İnanın anlamadım.
Sistem özelliklerimi bırakıyorum:
AMD XFX RX 6600 XT 8 GB.
AMD Ryzen 5 5600X 3.7g
ASUS B550M-K
2x8 PNY 3200 MHz RAM.
1.5 TB NVMe 3.0 Kingston SSD.