R5 5600X RX 6650 XT sistem nasıldır?

M.1 SSD değil hocam bu, SATA SSD. Böyle bir kablo ile anakarttaki SATA slotuna takacaksınız.

Bu arada sistemden B550M-DS3H seçeneği gitmiş ama oradaki anakartta da 4 tane SATA slotu var.

M.1 SSD değil hocam bu, SATA SSD. Böyle bir kablo ile anakarttaki SATA slotuna takacaksınız.

Bu arada sistemden B550M-DS3H seçeneği gitmiş ama oradaki anakartta da 4 tane SATA slotu var.
HaQQuS – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
böyle bi sistem buldum anakart harici benim için uygun ana kartı bilmiyorum sizce güzel mi

HaQQuS – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
böyle bi sistem buldum anakart harici benim için uygun ana kartı bilmiyorum sizce güzel mi
3070 TI sistem çok daha iyi olur ama maliyeti düşürmek istiyorsanız alınabilir.

SSD > GoodRAM PX500 500GB veya 1 TB

Kasa > Corsair Spec Delta RGB

RAM > Kingston Fury Beast 16 GB 3600 MHz CL17

Yaparak alın alacaksanız. Sistemdeki anakart iyi bir anakart değil ama idare eder. İleride değiştirebilirsiniz.

Mantis 6700 XT varken o da alınmaz bence hocam.

A520’de pek iyi bir anakart değil. Ayrıca diğer parçaların kalitesine bakarsak Mantis daha iyi. Ve 6700 XT ile 3060 ti eşit değil. 6700 XT daha güçlü. Şu anda arada çok fark yok gözükse de ilerleyen zamanlara fark aratacak hatta 3070’in bile önüne geçecektir 6700 XT, vram sayesinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı