R5 5600X RX 6700 XT sistem nasıldır?

Bütçe
22000
Td 500 kasa bende var. Ön fanlar çok toz tutuyor. Toz filtresi de yok. Pek tavsiye etmem. Hele bir de yerde daha fazla oluyor. Corsair 4000 airflow. Düşünmeni veya Phanteks 400a veya 500 olabilir. Monitör güzel de insan hep 2K 4K tarzı bir şey istiyor. İnç olarak en azından 27 veya 32 yaparsan daha geniş ekran daha hoş olur.

Td 500 kasa bende var. Ön fanlar çok toz tutuyor. Toz filtresi de yok. Pek tavsiye etmem. Hele bir de yerde daha fazla oluyor. Corsair 4000 airflow. Düşünmeni veya Phanteks 400a veya 500 olabilir. Monitör güzel de insan hep 2K 4K tarzı bir şey istiyor. İnç olarak en azından 27 veya 32 yaparsan daha geniş ekran daha hoş olur.
Masanın üstünde tutmayı düşünüyordum aslında çalışma masamda alt bölme yok günde en fazla 3-4 saat kullanabilecek bi vaktim var sizce fark eder mi ?

Kingston NV2, iyidir hocam. Hazır sistem olmasaydı daha iyi bir SSD de alınabilirdi ancak kötü değil yine de.
Oyun anlamında zarar vermeyecekse zamanla da değiştirilebilir aslında :D

Kingston NV2, iyidir hocam. Hazır sistem olmasaydı daha iyi bir SSD de alınabilirdi ancak kötü değil yine de.
Sistemi tek tek toplayınca baya fiyat farkı oluyor hesapladım.

Masanın üstünde tutmayı düşünüyordum aslında çalışma masamda alt bölme yok günde en fazla 3-4 saat kullanabilecek bir vaktim var sizce fark eder mi?

Oyun anlamında zarar vermeyecekse zamanla da değiştirilebilir aslında :D

Sistemi tek tek toplayınca bayağı fiyat farkı oluyor hesapladım.

Fark ediyor daha az toz oluyor. en sonunda benim taktiğime çıkıyor. Almışken kullan gitsin oluyor. 2 tane negatif yönü var. Biri ön taraf toz topluyor. 2-3 ayda bir zaten temizliyorum. Diğer tarafı ARGB ışıklarını resete bağlayarak kullanıyoruz. Onun dışında yakışıklı kasa. Ben iade etmeye üşenmiştim. Öyle tozlu mozlu yaşayıp gidiyoruz td 500 ile.:Dunutmadan bir tane toz alma püskülü olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Fark ediyor daha az toz oluyor. en sonunda benim taktiğime çıkıyor. Almışken kullan gitsin oluyor. 2 tane negatif yönü var. Biri ön taraf toz topluyor. 2-3 ayda bir zaten temizliyorum. Diğer tarafı ARGB ışıklarını resete bağlayarak kullanıyoruz. Onun dışında yakışıklı kasa. Ben iade etmeye üşenmiştim. Öyle tozlu mozlu yaşayıp gidiyoruz td 500 ile.:Dunutmadan bir tane toz alma püskülü olursa iyi olur.
Görsellik çok önemli değil benim için aslında sonuçta bi işlem yaparken bi ekranı görüyoruz tamam mesela ekran kartı işlemciye acımam ama monitöre veya fareye 100 tl'den fazla vermedim hayatımda :D

Görsellik çok önemli değil benim için aslında sonuçta bir işlem yaparken bir ekranı görüyoruz tamam mesela ekran kartı işlemciye acımam ama monitöre veya fareye 100 TL'den fazla vermedim hayatımda :D

Ben de senin gibi düşünenlerdenim ama sana sunulan oyunu bir 4K da veya 2K monitörde görsen inan fark eder. En kötü bir tane 2K monitör istiyor insan. Mouse gelince Logitech G700 var bende. Yıllar önce aldım. Çok şarj yiyor kablosuz aldık kablolu kullanıyorum. Tutuş ve oyundaki konfor farkı olmasa çekilmez. Bozulsa da üzülmem.:Dbir de bozulmadı. Asıl mesele orada. Duygularımı dinlediğin için teşekkür.:)

Ben de senin gibi düşünenlerdenim ama sana sunulan oyunu bir 4K da veya 2K monitörde görsen inan fark eder. En kötü bir tane 2K monitör istiyor insan. Mouse gelince Logitech G700 var bende. Yıllar önce aldım. Çok şarj yiyor kablosuz aldık kablolu kullanıyorum. Tutuş ve oyundaki konfor farkı olmasa çekilmez. Bozulsa da üzülmem.:Dbir de bozulmadı. Asıl mesele orada. Duygularımı dinlediğin için teşekkür.:)
Tabi herkes bi fazlasını ister bende katılıyorum yoksa oyunları sinematik ekranda oynamak kız arkadaşlarımız geldiğinde masa kurup film izlemek falan ne yazık ki şartlar sürekli fp şeylere itiyor her konuda keşke sorumluluğumuz olmadığı dönemlere dönebilsek...

Arkadaşlar bu arada sanırım windows 10 deneme sürümüyle gönderiyorlar kasayı benim birşey indirmeme gerek yok değil mi ? Mesela deneme sürümü gelse bende key alıp kullansam fark eder mi ?

Son düzenleme:
Tabii herkes bir fazlasını ister bende katılıyorum yoksa oyunları sinematik ekranda oynamak kız arkadaşlarımız geldiğinde masa kurup film izlemek falan ne yazık ki şartlar sürekli fp şeylere itiyor her konuda keşke sorumluluğumuz olmadığı dönemlere dönebilsek...

Arkadaşlar bu arada sanırım Windows 10 deneme sürümüyle gönderiyorlar kasayı benim bir şey indirmeme gerek yok değil mi? Mesela deneme sürümü gelse bende key alıp kullansam fark eder mi?

Key kullanan arkadaşlara sorsan. Ben USB'den Win Pro yükledim. Yüksek sistemler için Win Pro tavsiye ediliyor. İlla key almana gerek yok. YouTube'ta videolar mevcut. USB Windows aktar kur boşuna para verme. Ben öyle kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı