RealisticSir
Centipat
Daha fazla
F/P için S2H da alabilirsin ama Dragon'u da alsan sıkıntı olmaz:
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam SSD için de bayağı önemli dediler sizce, https://www.hepsiburada.com/samsung-mz-v8p1t0bw-1tb-980-pro-pcle-m-2-6900-5000mb-s-2-38-flash-ssd-p-HBV000019DX8O?magaza=Tekno Teklif&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.28.8 bu SSD alınır mı ve alınırsa anakarta uyar mı? Bir de SSD anakarta mı takılıyor yoksa kasaya mı?
Neyse o zaman hocam ben klasik önceki seçtiğimi alıyorum. Hocam pc birleştirilirken ne gerekiyor, termal macun ne için gerekli onları bilmiyorum. Onu da bir anlatabilir misiniz, ilk defa birleştireceğim.Hocam destekler ama o hızları veremez anakart yüzünden.
Ben bu ikisini almanı öneririm:
MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.046,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Silicon Power 1 TB SP01KGBP44US7005 M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Silicon Power 1 TB SP01KGBP44US7005 M.2 PCI-Express 4.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Pardon hocam attığınız anakartı sonradan gördüm onlara da bir bakayım.Neyse o zaman hocam ben klasik önceki seçtiğimi alıyorum. Hocam pc birleştirilirken ne gerekiyor, termal macun ne için gerekli onları bilmiyorum. Onu da bir anlatabilir misiniz, ilk defa birleştireceğim.
Neyse o zaman hocam ben klasik önceki seçtiğimi alıyorum. Hocam PC birleştirilirken ne gerekiyor, termal macun ne için gerekli onları bilmiyorum. Onu da bir anlatabilir misiniz, ilk defa birleştireceğim.
Pardon hocam attığınız anakartı sonradan gördüm onlara da bir bakayım.
Hocam bu anakarta önceki alacağım ram vs. her şeyi takabilir miyim ? Bir de direk wifi bağlanabiliyoruz bu anakart ile değil mi ?Hocam destekler ama o hızları veremez anakart yüzünden.
Ben bu ikisini almanı öneririm:
MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.046,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Silicon Power 1 TB SP01KGBP44US7005 M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Silicon Power 1 TB SP01KGBP44US7005 M.2 PCI-Express 4.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam bu anakarta önceki alacağım RAM vs. her şeyi takabilir miyim? Bir de direk Wi-Fi bağlanabiliyoruz bu anakart ile değil mi?
Hocam bunda da aynı hatayı veriyor. Hocam bir de konudan ayrı olarak ASUS Dual 3060 Ti ile ASUS 3060 Ti TUF Gaming nasıl farkaları var, birisi iki fanlı birisi üç fanlı. Şu an daha ucuza buldum üç fanlı olanını ama hangisi daha iyidir. Hangisi tercih edilir?
Hocam TUF modeli 1000 tl daha pahalı.ASUS TUF modeli Dual'in bir üst modeli diyebiliriz. Yazdığınızdan anladığım TUF modelini 1000 TL daha uyguna bulduysanız kesinlikle onu alın.
Hocam en son sistem şöyle oluyor:Evet hocam takabilirsiniz bir de evet direk Wi-Fi bağlanabiliyor.
Hocam TUF modeli 1000 TL daha pahalı.
Hocam en son sistem şöyle oluyor:
MSI B550M Pro VDH Wi-Fi
AMD Ryzen 5 5600X
ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti V2 OC Edition 8 GB GDDR6
Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB DDR4 3600MHz CL18 RAM
Thermaltake Commander G33
WD Blue SN570
Bu sistem için şu anki neredeyse tüm oyunları 60 FPS kaldırır ve ileride çıkacak çoğu oyunu da 60 FPS kaldırır dediler hocam sizce doğru mu?
Tamam hocam onlara da bakarım. Bu arada hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bu süreçte.Güzel sistem dediğin gibi 60 FPS kaldırır:
RAIJINTEK PONOS MS4 Gaming Mid Tower PC Kasası (RJ-0R20B00197)
kampanyalı en ucuz RAIJINTEK PONOS MS4 Gaming Mid Tower PC Kasası (RJ-0R20B00197) özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com Bir bu ikisin lazım belki ileride Thermaltake PSU sıkıntı çıkarabileceğinden attığım bu ikisi daha iyi olur.High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com