R5 5600X sistem alınır mı?

ismailkarsli

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Web Geliştiricisi
Arkadaşlar daha önce şu konuda hazır sistem istemiştim ve sağ olsun arkadaşlar yardımcı olmuştular. Şimdi @f0ze'nin oluşturduğu toplamayı düzenlediğim şu ürünleri almak üzereyim:
UG5ER7F7 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Arkadaşların önerdiği Power Color Red Devil ekran kartı şu anda satışta olmadığı için de şu ekran kartını aldım:
https://www.n11.com/urun/gigabyte-amd-radeon-rx-6600-xt-gaming-oc-gv-r66xtgaming-oc-8gd-8-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-2178946

Şu anda sizce bu sistemde bir şeyler değiştirmeli miyim? Ayrıca sinerji.gen.tr hakkındaki Şikayetvar'da 113 şikayetin yalnızca 23'ü çözüme ulaşmış. Sinerji sitesi gibi özel toplama PC yapılabilecek siteler önerebilir misiniz?

Not: Şu anda sistemde tekli 16 GB var çünkü bir süre sonra bir 16 GB daha ekleyeceğim.

Ekleme: Bir de şunu fark etttim, "tray, fansız" sürüm 4788TL iken fanlı sürüm 4588TL. İçerisinde ekstra fan olan ürünün daha pahalı olması gerekmiyor mu? 😀

2022-02-14_00-46.png

Son düzenleme:
Sinerji son derece kaliteli bir firmadır aslında bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum. Ek olarak hazır sistem almak yerine neden kendiniz topluyorsunuz daha pahalıya gelecektir diye düşünüyorum.

Ek olarak 6600XT alarak güzel bir tercih yapmıssınız 5600x ile güzel gidecektir bende kullanıyorum ve SAM ile FSR den memnunum bu ikili gayet iyi calısıyor.

Sistem parçaları iyi. Hepsini aynı yerden alınca biraz daha pahalıya gelecektir muhtemelen. İyi performans için çift kanal RAM şart. 2x8 almak istemiyorsan, dediğin gibi mümkün olan en yakın zamanda RAM eklemek iyi olur. İtopya, İnce Hesap gibi sitelerde de sistem toplamak mümkün. En uygunu için onlara da bakılabilir.

Valla hocam, 10 numara 5 yıldız olmuş bence... Bir tek 6600xt yerine 3060ti veya 3070 alırdım ben olsam, ama tabii sana kalmış. Aralarında çok büyük bir performans farkı olmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı