R5 5600X sistem alınır mı?

Anlaşıldı, toplama bilgisayar yapacağım. Önceki konuda boşuna arkadaşlara hazır sistem istiyorum diyerek başlarını ağrıtmışım 🙂

Anlaşıldı, toplama bilgisayar yapacağım. Önceki konuda boşuna arkadaşlara hazır sistem istiyorum diyerek başlarını ağrıtmışım 🙂
Topladıgınız sistemde ki dış kasa ile PSU yu değiştirin. O kasa dan 4 tane kullandık fanları yüksek RPM de motor gibi calısıyor PSU dan cızırtı sesi geliyor ve rahatsız ediyor.

Seçtiğiniz anakart güzel fakat mATX boyutunda bunun yerine ATX boyutunda bir anakart almanız daha iyi olur.

SSD olarak da aynı fiyata Samsung EVO 1 TB M2 SSD bulunabiliyor.

Topladıgınız sistemi ben tavsiye etmiyorum. Sıvı sogutma seçimi güzel.

500GB SSD + 1TB HDD'te yapabilirsin.

+Kasa fani almanı oneririm. Cunku yaninda az fan ile geliyor.

280mm 5600X icin abarti olur. OC yapilmayacaksa t6Ultra veya SE 224 XT bile yeterli olacaktir.

13.200 civari oluyor. Attigin sistemden cok daha iyi. Her parcasinda fark atiyor.
Yaninada 6700XT alabilirsin.

Topladıgınız sistemde ki dış kasa ile PSU yu değiştirin. O kasa dan 4 tane kullandık fanları yüksek RPM de motor gibi calısıyor PSU dan cızırtı sesi geliyor ve rahatsız ediyor.

Seçtiğiniz anakart güzel fakat mATX boyutunda bunun yerine ATX boyutunda bir anakart almanız daha iyi olur.

SSD olarak da aynı fiyata Samsung EVO 1 TB M2 SSD bulunabiliyor.

Topladıgınız sistemi ben tavsiye etmiyorum. Sıvı sogutma seçimi güzel.
Tamam o zaman şöyle bir şey yaptım:
DK8AE7J3 kodlu Özel Toplama Bilgisayar

Kasa ve PSU'da hiçbir fikrim yok, o konuda forumdan bilgi dileneceğim 😀

@356280 cidden aynı ana kart Akakçe'de 1800, Sinerji'de 2700 ya 🤫
RAM'i tek 16GB olarak almayı düşünüyorum çünkü ileride arttırmayı düşünüyorum. Onun dışındaki diğer kasa gibi parçalarda pek bir fikrim yok açıkçası, biraz araştırayım 🙂 Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Son düzenleme:
SSD kotu.
PSU benim attigim PSU'ya gore cok kotu. Benim attigim Gold + tam moduler bir PSU.
Sivi sogutucuda benim attigima gore kotu. Sadece sinerjiden toplayacagina, hazir sistem alabilirsin.

SSD kotu.
PSU benim attigim PSU'ya gore cok kotu. Benim attigim Gold + tam moduler bir PSU.
Sivi sogutucuda benim attigima gore kotu. Sadece sinerjiden toplayacagina, hazir sistem alabilirsin.
Hazır sistemlerde sadece ekran kartı ve işlemci dışındakileri önemsemiyorlar. Pek beğenmedim açıkçası biraz araştırdığımda. Sinerji'de de seçilen parçaları birleştirip yolluyorlar, işime gelmişti. Dediğiniz gibi en iyisi teker teker alayım parçaları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı