R5 5600X sistem alınır mı?

Toplama PC yapacağım dediğin için PC topluyor arkadaşlar sen yine Sinerji'den topladığını atıyorsun. Tek tek parça almak istiyorsan açıkça söyle insanlar sitelerde ürün araştırmaya çalışmasın.

İlk olarak Sinerji'dekini almayı düşünüyordum, ona göre baktım. Şu anda @356280 arkadaşımızın attığı sistemi parça olarak alıp, birine birleştirtmeyi düşünüyorum.

İlk olarak Sinerji'dekini almayı düşünüyordum, ona göre baktım. Şu anda @356280 arkadaşımızın attığı sistemi parça olarak alıp, birine birleştirtmeyi düşünüyorum.

Attığım sıvı soğutucunun radyatörü diğer 280Mm'lerden daha kalın olduğu içi kasaya sığmayabilir. Onu bir araştırın. Eğer OC yapmayacaksan SE 224 XT veya sycthe fuma 2 öneririm.

Attığım sıvı soğutucunun radyatörü diğer 280Mm'lerden daha kalın olduğu içi kasaya sığmayabilir. Onu bir araştırın. Eğer OC yapmayacaksan SE 224 XT veya sycthe fuma 2 öneririm.
Gerekirse daha büyük kasa alırız, zaten 1800 lira falan arttırdınız gibi haha Sadece aklıma "Kasa fani almanı oneririm. Cunku yaninda az fan ile geliyor." takıldı. Fotoğraflarda ön 3, üst 2 ve arka 1 olmak üzere 6 fan var. Kasayı aldığımızda bu 6 fan gelmiyor mu?

Yanında 2 tane 120Mm'lik fan geliyor sadece.

Evet internetteki versuslara baktım, 5600X'ten daha güçlü işlemciler için bile fazla görmüşler. O zaman Sycthe Fuma 2 ile gideyim madem.

Sonuç olarak kasa da uygun hale geldiğine göre toplam 12600 liraya geldi. Ben 15000 liralık bütçe ayırmıştım, şu anki parçalardan upgrade etmeyi düşündüğünüz parça yoksa bu halde alacağım.

Ekleme: Ramleri 32 yapmak için şundan 2 tane alayım mı sizce?
Crucial Ballistix 16 GB 3600 MHz DDR4 CL16 BL16G36C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ya da direkt şu olabilir belki
Crucial Ballistix 32 GB DDR4 3600 MHz CL16 BL2K16G36C16U4BL Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Pc’ye geçip, haber vereceğim.

@ismailkarsli ekran karti ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…