R5 5600X sistem alınır mı?

@f0ze @356280 Arkadaşlar ikinize de teşekkür ediyorum, hiçbir alakamın olmadığı şu alanda bana yol gösterdiniz, paramı çarçur ettirmediniz. Yardımcı olmasanız aptal saptal sitelerdeki bomboş sistemlerden birini alacaktım. Ne kadar teşekkür etsem azdır 🙂

Sistemden memnun musun?

Evet çok memnunum. Hem iş hem de oyun bilgisayarı oldu benim için. 50GB klasörü 1 dakikada taşıyabiliyorum. Sadece kasa ile gelen 2 fan ile yük altında dahi işlemci 55 derece üstünü görmüyor ve sistem sessiz çalışıyor. Hani illa bir sıkıntı arıyorsam, soğutucuyla gelen 2 fanı birleştiren kablo bozuk çıktı; ben de fanlardan birini sistem fanı girişine takıp aynı hıza aldım çözüldü 🙂

Hayırlı olsun hocam. Çok güzel sistem oldu bence de.
Sistemin fotoğrafını atabilir misin?

Valla söylemeyi unutmuşum ben lancool 215 yerine 4000D aldım. Gigabyte logosu olmasa hiç ışıklandırma yok ama benim için önemli değil çünkü kasanın altındaki kutu gibi yere sıkıştırıyorum zaten :)

photo1647186194(2).jpeg

photo1647186194(1).jpeg

photo1647186194.jpeg

Vallahi söylemeyi unutmuşum ben lancool 215 yerine 4000D aldım. Gigabyte logosu olmasa hiç ışıklandırma yok ama benim için önemli değil çünkü kasanın altındaki kutu gibi yere sıkıştırıyorum zaten :)

Eki Görüntüle 1331127

Eki Görüntüle 1331128

Eki Görüntüle 1331129

4000D aldığını başka bir konudan görmüştüm zaten. Güle güle kullan.

RAM'ler tam hızda çalışıyor mu? XMP açık mı?

İşlemci için cbp açık mı? Otomatik OC için PBO'da açabilirsin.

4000D aldığını başka bir konudan görmüştüm zaten. Güle güle kullan.

RAM'ler tam hızda çalışıyor mu? XMP açık mı?

İşlemci için cbp açık mı? Otomatik OC için PBO'da açabilirsin.
Teşekkür ederim. Evet XMP'yi açtım ama CBP ve PBO hakkında hiçbir fikrim yok, sizce ihtiyacım var mı bu ikisine?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı