Promos
Hectopat
Peki hocam benim topladığım bilgisayarda RAM'lerden kısıp 5800X alıp Power ıda 750W yapsam sizce değer mi?
Değmez benim topladığımı alın.
Peki hocam benim topladığım bilgisayarda RAM'lerden kısıp 5800X alıp Power ıda 750W yapsam sizce değer mi?
Değmez benim topladığımı alın.
Nasıl değmez hocam? Aynı fiyata 5800X işlemci ve 750W PSU ekleniyor. Bir tek RAM'lerden kıstım bir de. İleri zamanlardada RAM'leri yükseltebilirim zaten.
İşlemci ağırlıklı oyunlar oynamayacaksanız 5800X fazla ama bir sürü gereksiz şey var benim sistemimde bazı şeylerden kısıp 5700X yapabilirsin.
Hocam genellikle işlemci ağırlıklı oynayacağım için bir tık işlemciye ağırlık yapıyorum. Ve render vb. şeylerde alacağım PC ile.
O zaman Akakçe'den ona göre topluyorum.
Olur hocam. Ama beyaz ve RGB ağırlıklı olmasına önem gösteriyorum One göre toplarsanız sevinirim. Bir de biraz marka takıntım var.
Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.
Sağ olun hocam. Allah size daha iyilerini nasip etsin.
İşlemci ağırlıklı oyunlar oynamayacaksanız 5800X fazla ama bir sürü gereksiz şey var benim sistemimde bazı şeylerden kısıp 5700X yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.