R5 5600X sistem Cyberpunk'ta düşük FPS veriyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    147,4 KB · Görüntüleme: 32
@rrwrld düzelmiş sonuçlar. Intel C++ bilmiyorum da sende yine özel yazıyor onu anlayamadım. Benimki video kaydı olduğu için orada performans farklı görünebilir zaten donanımız farklı ama bu hali aşağı yukarı olması gereken diyebiliriz. Ayaları istersen en altta varsayılan yap sonra en yukarıdan ultra yap belki bu sefer özel demez.

@rrwrld düzelmiş sonuçlar. Intel C++ bilmiyorum da sende yine özel yazıyor onu anlayamadım. Benimki video kaydı olduğu için orada performans farklı görünebilir zaten donanımız farklı ama bu hali aşağı yukarı olması gereken diyebiliriz. Ayaları istersen en altta varsayılan yap sonra en yukarıdan Ultra yap belki bu sefer özel demez.

Aynı şekilde özel gözüküyor ama kasma kalktı tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Aynı şekilde özel gözüküyor ama kasma kalktı tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Rica ederim, en azından oyunu baştan yüklemeyeceksin. Sayko ayarlarının tamamından uzak dur hatta Ray Tracing ve DLSS ile uğraşmam diyorsan ekran alanı yansıma kalitesi ayarını ultra yerine yüksek yap. O ayar en büyük FPS katilidir ve görüntüye de etkisi yok denecek kadar az. Sen onu sayko yaptıysan gömmüştür tüm FPS'i. 😄

Intel C++ olayını yaptıysan büyük ihtimalle o yüzden farklı.
Kim uydurdu bunu ya? Öyle bir şey yok. O sorun AMD'nin kendi kodundan kaynaklanıyordu ve güncelleme ile çözüldü. Orada suçlu AMD'nin ta kendisi idi.

Buyurun bu da kaynak:

Uydurma bilgilerle insanları yanlış yönlendiren içeriklere kanmayın.

Kim uydurdu bunu ya? Öyle bir şey yok. O sorun AMD'nin kendi kodundan kaynaklanıyordu ve güncelleme ile çözüldü. Orada suçlu AMD'nin ta kendisi idi.

Buyurun bu da kaynak:

Uydurma bilgilerle insanları yanlış yönlendiren içeriklere kanmayın.

Hocam kusura bakmayın vallahi az araştırdım öyle gördüm bende çok hakim değilim konuya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı