R5 5600X sistem en iyi hangi ekran kartını destekler?

Konuyla alakasız olacak ama adam almak için bin bir takla attığım kartı değiştiriyor.
2K'da 30 FPS alıyorum, zaten ileride değiştireceğim stoklar falan düzelince. :D
Olmaz ama 2K'da oyna.
Dediğim gibi, zaten sürekli hikaye oyunları oynadığım için 2K tercih ediyorum. Bu arada anladığım kadarıyla 1080P için işlemci düşük kalıyor RTX 3080'le, bu kartla hangi işlemciyi alırsam uygun olur ?

RTX 3080 alsam sorun olmaz değil mi ?
sıkıntı olmaz yine yüzde 5-6 daha iyi performans alırsın ama 3080 yüzde 80'lerde kalır kullanımı

3070 ile 100 fps alıyorsan 3080 ile 106-110 arası alırsın (örenktir) sana kalmış tabiki ama bence bu kadar az performans için gerekli değil. Cs go gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda fark göremezsin

sıkıntı olmaz yine yüzde 5-6 daha iyi performans alırsın ama 3080 yüzde 80'lerde kalır kullanımı

3070 ile 100 fps alıyorsan 3080 ile 106-110 arası alırsın (örenktir) sana kalmış tabiki ama bence bu kadar az performans için gerekli değil. Cs go gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda fark göremezsin
Yani fiyatlar normale döndüğünde aralarında büyük bir fark olursa RTX 3070 almak daha mantıklıdır tabii. Meraktan soruyorum, RTX 3080 alırsam hangi işlemciyi almalıyım ?

Yani fiyatlar normale döndüğünde aralarında büyük bir fark olursa RTX 3070 almak daha mantıklıdır tabii. Meraktan soruyorum, RTX 3080 alırsam hangi işlemciyi almalıyım ?
yani hangi oyunda hangi çözünürlükte olduğuna bağlı 4k oynayacaksan R5 bile götürür 2k veya 1080p'de R7 veya R9 tavsiye ederim iyi bir iskonto bulursan i9'da olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı