iyimisinDAYI
Decipat
- Makaleler
- 4
RTX 3080 alsam sorun olmaz değil mi?
Bu arada merhaba Yiğit hocam.![]()
Olmaz ama 2K'da oyna.
RTX 3080 alsam sorun olmaz değil mi?
Bu arada merhaba Yiğit hocam.![]()
2K'da 30 FPS alıyorum, zaten ileride değiştireceğim stoklar falan düzelince.Konuyla alakasız olacak ama adam almak için bin bir takla attığım kartı değiştiriyor.
Dediğim gibi, zaten sürekli hikaye oyunları oynadığım için 2K tercih ediyorum. Bu arada anladığım kadarıyla 1080P için işlemci düşük kalıyor RTX 3080'le, bu kartla hangi işlemciyi alırsam uygun olur ?Olmaz ama 2K'da oyna.
sıkıntı olmaz yine yüzde 5-6 daha iyi performans alırsın ama 3080 yüzde 80'lerde kalır kullanımıRTX 3080 alsam sorun olmaz değil mi ?
Yani fiyatlar normale döndüğünde aralarında büyük bir fark olursa RTX 3070 almak daha mantıklıdır tabii. Meraktan soruyorum, RTX 3080 alırsam hangi işlemciyi almalıyım ?sıkıntı olmaz yine yüzde 5-6 daha iyi performans alırsın ama 3080 yüzde 80'lerde kalır kullanımı
3070 ile 100 fps alıyorsan 3080 ile 106-110 arası alırsın (örenktir) sana kalmış tabiki ama bence bu kadar az performans için gerekli değil. Cs go gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda fark göremezsin
yani hangi oyunda hangi çözünürlükte olduğuna bağlı 4k oynayacaksan R5 bile götürür 2k veya 1080p'de R7 veya R9 tavsiye ederim iyi bir iskonto bulursan i9'da olurYani fiyatlar normale döndüğünde aralarında büyük bir fark olursa RTX 3070 almak daha mantıklıdır tabii. Meraktan soruyorum, RTX 3080 alırsam hangi işlemciyi almalıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.