Ryzen 5 5600 en fazla hangi ekran kartını destekler?

5080,5090 + MFG demişsin. 5060 Ti MFG ile Cyberpunk'ta 300 küsur FPS görüyor.
Düşük ayarlarda ancak görür. Ultra ayarlarda DLAA ile değişebilmekle birlikte 160-180 falan veriyor. Tabii üstüne DLSS falan açarsan veya TAA ile oynarsan ayrı fakat 1080p'de de DLSS ne kadar iyi ve faydalı olur orası ayrı. Ben 5090 diye yine de biraz abartmışım da o ayrı, haklısın orada. İnce grafik ayarları bayağı fark yaratıyor.

Düşük ayarlarda ancak görür. Ultra ayarlarda DLAA ile değişebilmekle birlikte 160-180 falan veriyor. Tabii üstüne DLSS falan açarsan veya TAA ile oynarsan ayrı fakat 1080P'de de DLSS ne kadar iyi ve faydalı olur orası ayrı. Ben 5090 diye yine de biraz abartmışım da o ayrı, haklısın orada. İnce grafik ayarları bayağı fark yaratıyor.

Testleri aradım bulamadım. Ama Ultra ayarlarda 1080p de DLSS+ MFG yapınca çok rahat 200 geçiyor, 300 gördüğü yerler var. O 5080+ MFG olayını abartmışsın sadece bunu anlatmak istedim.

5060 Ti alsın falan demiyorum ama o FPS'leri MFG ile görüyor yani.

Testleri aradım bulamadım. Ama Ultra ayarlarda 1080p de DLSS+ MFG yapınca çok rahat 200 geçiyor, 300 gördüğü yerler var. O 5080+ MFG olayını abartmışsın sadece bunu anlatmak istedim.

5060 Ti alsın falan demiyorum ama o FPS'leri MFG ile görüyor yani.
Dediğim gibi TAA veya DLSS kalite ile falan oynarsa 200'ü görür; 300'ü performans yapsa dâhi görmeyebilir. Evet anladım demek istediğini, o konuda haklısın. Zaten 5080-5090'ı şu işlemci ile kullanacak adam dünyada yoktur da işte, yazarken abartmışım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı