R5 5600X sistem nasıldır?

Bu konudan devam edebilirsiniz. O parayla RX 7900 XT toplanabilir sanırım.
Kartın kendisi 20000 TL. Monitör dahilken 28000 TL'ye toplanamaz.

Nvidia böyle şeyler yapmadan rahat duramıyor. 3000 serisinde de 3060 12 GB çıkardıklarına pişman olmuşlardı.

Kartın kendisi 20000 TL. Monitör dahilken 28000 TL'ye toplanamaz.

Nvidia böyle şeyler yapmadan rahat duramıyor. 3000 serisinde de 3060 12 GB çıkardıklarına pişman olmuşlardı.
hocam sizin görüşünüz nedir acaba paylaştığınız sistem 24k falan yapıyor dediğim gibi konuyu yanlış açmışım monitör dahil 28bine hazır kasa var mıdır önerebileceğiniz ben ucuz olur diye amd seçtim sadece

hocam sizin görüşünüz nedir acaba paylaştığınız sistem 24k falan yapıyor dediğim gibi konuyu yanlış açmışım monitör dahil 28bine hazır kasa var mıdır önerebileceğiniz ben ucuz olur diye amd seçtim sadece
21 bine sistem 7 bine 2K monitör dersek en mantıklı öneri atılan RX 6800 sistem hocam. 2K canavarı zaten kart.

Teşekkür ederim hangi firmadan bakmalıyım acaba

Site olarak soruyorsanız kalite sıralaması olarak gaming.gen.tr Sinerji İtopya Tebilon gencer Gaming GameGaraj'dır. Bunlar güvenilir sitelerdir genellikle fp sistemler buralarda olur parçaları kaliteli denebilir İtopya bazen C4 PSU'ları ile bize fp sistem sunsada diğer parçaları genellikle fiyatına göre kaliteli denebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı