R5 5600X sistem VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

RenKai00

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB, 3200 MHz
Ekran kartı
RX 6700 XT
Anakart
MSI B450M PRO-M2 MAX
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Bu hatayı bugün aldım paylaşacağım minidump dosyalarında eskiden aldığım mavi ekranlar var onlar pek önemli değil bugün aldığım mavi ekran hatasının kaynağını açıklar mısınız?

Tamamdır yapacağım. Peki DDU yaptıktan sonra ve yeniden kurduktan sonra hata düzelir mi?
Yoksa donanımsal bir sorun mu?

Sürücüyü kurduktan sonra FurMark ile GPU testi yapın. Test sırasında bozulma, karıncalanma oluyorsa belirtirsin, hata eğer yazılımsal ise bir daha hata almazsın.

Sürücüyü kurduktan sonra FurMark ile GPU testi yapın. Test sırasında bozulma, karıncalanma oluyorsa belirtirsin, hata eğer yazılımsal ise bir daha hata almazsın.
Tamamdır şimdi güvenli moda geçiyorum ben de sürücü işi bitince test yapacağım

Hocam ben şu an FurMark testi yapıyorum 8 dakikaya oldu ben bunu yazarken. Ekranda bir titreme çizilme karıncalanma görmedim ya da gözüme çarpmadı. Görselini de atayım.

Son düzenleme:

1-2 gün kullanın, eğer mavi ekran almazsanız belirtirsiniz. Alırsanız hatayı atarsınız minidump dosyanızı tekrar inceleriz.

1-2 gün kullanın, eğer mavi ekran almazsanız belirtirsiniz. Alırsanız hatayı atarsınız minidump dosyanızı tekrar inceleriz.

Sağ olun yardım ettiğiniz için. Az önce attığım görselde tam ekrana almadan yapmıştım ne olur ne olmaz diyerek şimdi tam ekrana aldım testi tekrardan yapıyorum, belirtmek istedim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…