R5 5600X sistemde Valorant başlatılamadı hatası

İşletim sistemi
Windows 11

HeilLife

Kilopat
RAM
Xpg 8x2 16Gb 3600hz
Ekran kartı
Geforce GTX 550 Ti
Anakart
Asus B550 A Gaming
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Yaklaşık 5 aydır çözemediğim aynı zamanda Riot destek ekibibinde çözemediği bu hatadan nefret etmeye başladım.
Bilgisayar özelliklerim oyun için fazlasıyla karşılıyor, OC tarzı herhangi bir uygulama yüklü değil, daha önce problemsiz oyunu oynuyordum ancak sebepsiz yere bir anda bu hatayı almaya başladım. Forumda birçok konuya baktım çözümler bende işe yaramadı.
Denediğim çözümler;
Birçok kere Vanguard'ı kaldırıp yeniden yükledim.
Hizmetler bölümünde vgc başlangıç türü elle şeklinden otomatik kısmına getirdim.
Misconfig içerisinde ki hizmetlerden de aktif halde idi.
"%Localappdata%" kısmında Valorant içindeki save dosyalarının tamamını sildim.
Revo programını kaldırarak bütün her şeyi tamamen silip sıfırdan oyunu tekrardan kurdum.
Oyun SSD'ye kuruluydu komple tekrar kaldırım 1. hard diskime kurdum çalışmadı, 2. hard diskime kurdum yine çalışmadı.
Oyun destek ekibi zaten 2 gün sonra cevap verdikleri için saçma sapan şeyler yaptırdılar düzelmedi sonrasında konuyu benden habersiz çözüldü olarak işaretledi ama çözülmedi.
Oyunu yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk modunda neredeyse büün işletim sistemlerini denedim olmadı.
İnternette ki bütün videolarda ki çözümleri denedim neredeyse çözüm yok bilen çözen var mıdır?
Resimler ekdedir.

Windows 11 ise TPM 2.0 ve Secure Boot açınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…