R5 5600X sistemi yenileme

astechh

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

Cok bilgim olmadığından sizlere danışmak istedim, sistemimi yenilemeye çalışıyorum parçaların uyumlulugundan endişeliyim. AM5'e geçmem şart mı? PSU ekran kartı ile uyumlu mu bilmiyorum çalışır mı ekran kartı ve kasa aldım yeni olarak baştan dizmem şart mıdır birkaç ay bu şekilde çalışır mı?

İşlemci: Ryzen 5600X
Ekran kartı: RTX 4070
Anakart: ROG STRIX B450F-II
RAM: Kingston Fury 3200MHz 8x2
PSU: Akasa Venom 1000W modüler
Kasa: TUF GT502
İşlemci soğutucu: Stock(daha sonra değiştireceğim).

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Cok bilgim olmadığından sizlere danışmak istedim, sistemimi yenilemeye çalışıyorum parçaların uyumlulugundan endişeliyim. AM5'e geçmem şart mı? PSU ekran kartı ile uyumlu mu bilmiyorum çalışır mı ekran kartı ve kasa aldım yeni olarak baştan dizmem şart mıdır birkaç ay bu şekilde çalışır mı?

İşlemci: Ryzen 5600X.
Ekran kartı: RTX 4070.
Anakart: ROG STRIX B450F-II
RAM: Kingston Fury 3200MHz 8x2.
PSU: Akasa Venom 1000W modüler.
Kasa: TUF GT502.
İşlemci soğutucu: Stock(daha sonra değiştireceğim).

AM5 geç soğutucuyuda kesinlikle al.

Bütçe 4 ay sonra 30-40k neleri hangi parcalar ile değiştirsem sizce.

Bu PSU'yu degistirmem gerekiyor mu tek bilmediğim o

PSU değiştirmenizi gerek yok taş gibi PSU'nuz var. Bence B650 anakart alınıp Ryzen 5 7600X işlemci yanına DDR5 6400 MHz değerinde RAM'ler alınabilir. Birde 360mm sıvı soğutma alırsınız.

Teşekkürler hocam sıvı sogutma aldım az önce artic liquid freezer2, diger parçalarıda artık alacağız.

Birde ricam bana düzgün bir anakart önerebilir misiniz ryzen AM5'ler ile düzgün çalışan iyi bir anakart WiFi şart degil.

Teşekkürler hocam sıvı sogutma aldım az önce artic liquid freezer2, diger parçalarıda artık alacağız.

Birde ricam bana düzgün bir anakart önerebilir misiniz ryzen AM5'ler ile düzgün çalışan iyi bir anakart WiFi şart degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı