Ayni sogutucu bende var ve gecen hafta servise yolladim ayni sorundan. Salak servis Ryzen 1300 ile test edip sorun yok isinmiyor deyip geri gonderdi.
Bu sogutucu R3 1300u 75 kusurlerde calistiriyor testlerde cok komik ama servise gore sorun yok
Benimki de 1 senelik ürün. Sanirim urunun serisinde kronik sorun var gibi, benimle birlikte alan arkadasimin sogutucusunda da performans dususu var fakat benimki kadar degil.
Benim sogutucu 5600X i 90 derecede calistiriyor o da kilitledigi için kendini yoksa 100'lere bile cikar işlemci korumayi acmasa.
Bu urunu ilk taktigimda 60 derece anca gorurdum, simdi bir seyleri ters ama anlatabilirsen servise anlat. Urunu de sorun yok deyip geri verdiler. Simdi ne yapayım ben bu sogutucuyu.
Ek not;
Fan RPM'lerini 100% yaparak BIOS uzerinden de denedim, fanlar catir catir calisiyor gibi, cikan ses zaten supurge
fanlarin yavas oldugunu dusunmuyorum, cakmak testi vs de oldukca bariz iyi gibi duruyor, ya radyator pompasinda sorun var ya da sivisinda benimkinin ama servis R3 1300u ~75 derecede calistirdigi için bu sogutucuya sorunsuz deyip geri yolladi.