R5 5600X ve 3070 Ti'lı sisteme Sharkoon SHP650 V2 PSU yeterli mi?

RawLeoS

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sistemimde 3070 Ti ve Ryzen 5 5600X var. Fakat güç kaynağı olarak Sharkoon SHP650 V2 model güç kaynağı var. Yeterli olur mu? Birçok araştırma yaptım. Yabancı makaleler okudum. Yeterli olur denildi. Fakat sizlerin de fikirlerinizi dinlemek ister. İyi günler dilerim.

SHP650 bu o kadar da gömmeyelim, kasa ve GPU modelinde önemli hem.

Bende her zamanki kasam Corsair 270R ile eski kartım Pulse 5500 XT varken Dark marka PSU ile ROG Strix 550W arasında 3-4 derece civarı oynamıştı oyunlarda.

PSU'yu bir değiştirdik kasa serinledi.

Fan yüzde kaçta? Biraz fazla yüksek gibi geldi.

Onu pek hatırlamıyorum efenim kusura bakmayın memleketteyim dönünce size aktarırım ama mühendis arkadaşlarımla dış yapısını parçalarına varana kadar inceleme yaptık yetkililere yazdık anormal bir durumla karşılaşmadık fakat 2 k ultrada 80 derece 83 derece bandında geziyor kasanın konumunu değiştirdim bakalım.

Merhaba sistemimde 3070 Ti ve Ryzen 5 5600X var. Fakat güç kaynağı olarak Sharkoon SHP650 V2 model güç kaynağı var. Yeterli olur mu? Birçok araştırma yaptım. Yabancı makaleler okudum. Yeterli olur denildi. Fakat sizlerin de fikirlerinizi dinlemek ister. İyi günler dilerim.

Merhaba efendim öncelikle Sharkoon SHP650 V2 güç kaynağı 3070 Ti ve R5 5600X bileşenlerini 650W olması ile rahatlıkla yeter. Kafanızda soru işareti kalmasın içiniz rahat olsun. İyi günler diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı