R5 5600X ve B550M-PLUS sistem toplama

Bütçe
15680
Ya hocam amacın ne olursa olsun, para verip almışsın artık bir adım atılmış yani. Alışverişten SONRASI için öneri istiyorsun. Forumlarda herkes AMD'nin ofisinde sabahlıyormuş gibi, Intel'in yonga setini kendisi geliştirmiş gibi bilirkişi yorumları yapıyor. Sözüm meclisten dışarı, lütfen kimse alınmasın ve kendisini hedef gösterdiğimi düşünmesin ama olmuşa ve ölmüşe "olmamış bu" demekteki motivasyonu hiçbir zaman desteklemem, anlaşılır da bulmam.

Velhasılı, anakartın mini ATX olduğundan mini kasa ile problem yaşamazsın, her tarafı camdan değilse (fırına dönüyorlar) kapat forumu ve bilgisayarının keyfini çıkar derim.

Sana bu bilgisayar kesin olarak şu an lazım mı ?
Lazımsa hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Lazım değilse iade etmen imkanın varsa beklesem aynı paraya çok daha iyi sistem toplarsın 15 bin TL az para değil.
Başka insanları zengin etmeye gerek yok para kolay kazanılmıyor.
Hocam youtube kanalı açtım 3 ay oldu allaha şükür 1000 abone olcak o yüzden video çekip edit yapıp atmam lazım biliyosun
Farz edelim ki iptal ettim 15kya sistemi ne zaman toplarım belki fiyatlar artacak o ihtimal de var
Ya hocam amacın ne olursa olsun, para verip almışsın artık bir adım atılmış yani. Alışverişten SONRASI için öneri istiyorsun. Forumlarda herkes AMD'nin ofisinde sabahlıyormuş gibi, Intel'in yonga setini kendisi geliştirmiş gibi bilirkişi yorumları yapıyor. Sözüm meclisten dışarı, lütfen kimse alınmasın ve kendisini hedef gösterdiğimi düşünmesin ama olmuşa ve ölmüşe "olmamış bu" demekteki motivasyonu hiçbir zaman desteklemem, anlaşılır da bulmam.

Velhasılı, anakartın mini ATX olduğundan mini kasa ile problem yaşamazsın, her tarafı camdan değilse (fırına dönüyorlar) kapat forumu ve bilgisayarının keyfini çıkar derim.
240 ml de sıvı soğutuvu alıcam 1 2 aya maaş yatınca

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı