R5 5600X ve RTX 3060 darboğaz yapar mı?

Hepinize teşekkür ederim öncelikle dikkate alıp cevap verdiğiniz için. Peki RAM'in frekansı konusunda ne düşünüyorsunuz bazı forumlarda XMP ile RAM'in freakansını manuel olarak arttıranlarda istenmeyen senaryolar gerçekleşmiş bu sanırım biraz PSU'nun yetersizliğiyle alakalı benim PSU 750 watt 80 Gold sertifikalı sağlam bir güç kaynağı @Ronin Algos @Ronin Algos
@Emperor4231 @Cemtastan23 @cenkkk
O konuda pek bir bilgim yok ama eğer ki dediğiniz doğru ise 750 watt Gold sertifikalı bir güç kaynağında sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Biosu güncellemeyi unutma.

O konuda pek bir bilgim yok ama eğer ki dediğiniz doğru ise 750 watt Gold sertifikalı bir güç kaynağında sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Biosu güncellemeyi unutma.
Toplama sonrası ilk açılışta bios ekranına girip güncelleme yapmam kesinlikle lazım değil mi anakart güncel olmayacaktır sonuçta kaç yıllık anakart

Yapmaz 3080'e kadar yolu var o işlemcinin.

Aslında ben 12 gb la oyunlarda daha yüksek fpsler alabilirim diye düşünüyordum o yüzden 3060 mantıklı geliyordu yayın açmak gibi render almak gibi bir niyetim yok hiç hala daha 3060 ti 8 gb ekran kartı diyorsanız ben ona göre bir araştıracağım
3060 Ti çok daha güçlü. 6700 XT ondan da güçlü. Ona göre kararınızı verin. Ancak 3060 almayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı