R5 5600X ve RTX 3070 sistem toplama

Gorkem3452

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Genelikle oyun oynamak için topladım bütçemi biraz aştı 1 ay sonra almayı planlıyorum. Bu sistem sizce artıları ve eksiklikleri nelerdir?

İşlemci: AMD Ryzen 5600X
Ekran Kartı: ASUS 3070
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F
RAM marka önemli değil 16 GB 3200
SSD: 1 TB okuma hızı yüksek alacağım aklımda WD 5150 okuma 4900 yazma bulunuyor
Bütçem yeterse HDD de alacağım
Kasa: MSI MAG Force 100R 650W 80+ 3.2 ATX kasa

Bu şekilde planladım daha üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Hatta daha altı fazla performans olursa mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Herkese merhaba,
Genelikle oyun oynamak için topladım bütçemi biraz aştı 1 ay sonra almayı planlıyorum. Bu sistem sizce artıları ve eksiklikleri nelerdir?

İşlemci: AMD Ryzen 5600X
Ekran Kartı: ASUS 3070
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F
RAM marka önemli değil 16 GB 3200
SSD: 1 TB okuma hızı yüksek alacağım aklımda WD 5150 okuma 4900 yazma bulunuyor
Bütçem yeterse HDD de alacağım
Kasa: MSI MAG Force 100R 650W 80+ 3.2 ATX kasa

Bu şekilde planladım daha üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Hatta daha altı fazla performans olursa mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

5600X yerine düz 5600 alın. Ufak tefek OC ayarlamaları ile pek bir farkı olmuyor zaten. Aradaki fiyat farkına değmez. 16 GB yerine 32 GB kullanabilirsiniz, malum günümüz için yetersiz gelmeye başladı.

Ek olarak 1 ay sonra fiyatlar ne olur belli değil, hazır sistemler daha ucuza gelebilir.

Monitör olarak da bunu düşünüyorum. hem maç izleyeceğim hemde oyun oynacağım için.

5600X yerine düz 5600 alın. Ufak tefek OC ayarlamaları ile pek bir farkı olmuyor zaten. Aradaki fiyat farkına değmez. 16 GB yerine 32 GB kullanabilirsiniz, malum günümüz için yetersiz gelmeye başladı.

Ek olarak 1 ay sonra fiyatlar ne olur belli değil, hazır sistemler daha ucuza gelebilir.
Bu şekilde soracağım buna yakın hazır sistem var ise tercih ederim genel olarak sende iyi buldun o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı